fbpx

Teambuilding Drenthe

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Drenthe? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Drenthe

Een actief teamuitje in Drenthe

Welkom in het prachtige Drenthe, waar teambuilding en avontuur hand in hand gaan! Bij Uitjesbazen nodigen we jouw team uit voor een onvergetelijke dag vol spannende activiteiten en samenwerkingsuitdagingen te midden van de adembenemende natuur. Ontdek de unieke charme van Drenthe terwijl jullie banden versterken, grenzen verleggen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Drenthe met onze unieke selectie aan activiteiten. Laat je brein kraken en de teamgeest ontvlammen in onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team de klok moeten verslaan en puzzels moeten oplossen om te ontsnappen. Of stap in een meeslepende virtuele realiteit en ga samen de strijd aan in onze VR-uitjes, waarin teamwork en strategie cruciaal zijn om als winnaars uit de digitale wereld te komen. Onze escape games bieden een andere dimensie aan teambuilding, waarin jullie als team moeten samenwerken, communiceren en problemen oplossen om de mysteries te ontrafelen en het einddoel te bereiken. Of jullie nu een geheim genootschap infiltreren, een gestolen artefact terugvinden of een moordzaak oplossen, deze interactieve spellen zullen jullie teamdynamiek op de proef stellen en versterken.

In de adembenemende omgeving van Drenthe kunnen jullie genieten van onze teambuilding uitjes en tegelijkertijd de prachtige natuurlijke schoonheid ontdekken. Dus verzamel je team, omarm de uitdagingen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens jullie teambuilding avontuur in Drenthe met Uitjesbazen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Drenthe en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Online Escape Game: The Firm
Teambuilding activiteit Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Drenthe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drenthe en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Drenthe?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Drenthe!

Offerte aanvragen 0413-302773