Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een actief teamuitje in Drenthe

Welkom in het prachtige Drenthe, waar teambuilding en avontuur hand in hand gaan! Bij Uitjesbazen nodigen we jouw team uit voor een onvergetelijke dag vol spannende activiteiten en samenwerkingsuitdagingen te midden van de adembenemende natuur. Ontdek de unieke charme van Drenthe terwijl jullie banden versterken, grenzen verleggen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Drenthe.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Drenthe met onze unieke selectie aan activiteiten. Laat je brein kraken en de teamgeest ontvlammen in onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team de klok moeten verslaan en puzzels moeten oplossen om te ontsnappen. Of stap in een meeslepende virtuele realiteit en ga samen de strijd aan in onze VR-uitjes, waarin teamwork en strategie cruciaal zijn om als winnaars uit de digitale wereld te komen. Onze escape games bieden een andere dimensie aan teambuilding, waarin jullie als team moeten samenwerken, communiceren en problemen oplossen om de mysteries te ontrafelen en het einddoel te bereiken. Of jullie nu een geheim genootschap infiltreren, een gestolen artefact terugvinden of een moordzaak oplossen, deze interactieve spellen zullen jullie teamdynamiek op de proef stellen en versterken.

In de adembenemende omgeving van Drenthe kunnen jullie genieten van onze teambuilding uitjes en tegelijkertijd de prachtige natuurlijke schoonheid ontdekken. Dus verzamel je team, omarm de uitdagingen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens jullie teambuilding avontuur in Drenthe met Uitjesbazen.

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Drenthe

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in de provincie Drenthe. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Drenthe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drenthe. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Drenthe is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze activiteiten veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Drenthe!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!