fbpx

Teambuilding Drenthe

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Drenthe? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Drenthe. Van Emmen tot Assen, wij komen naar jullie toe!

home-huis-usp-uitjesbazen

Te spelen door heel Drenthe

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Drenthe

Dé leukste activiteiten in Drenthe

Wil je samen met collega’s of vrienden een teambuilding activiteit organiseren in Drenthe? Dat kan bij Uitjesbazen! Met al onze ervaring weten wij precies wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke dag. Houden jullie van een spannend stadsspel zoals, Wie is de Rat of Escape The city. Of houden jullie meer van lachen? Dan is Ik hou van Holland perfect voor jullie teambuilding activiteit!

Een unieke teambuilding activiteit binnen of buiten!

Wij organiseren bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten en teamuitjes op locatie door heel Drenthe.

Krijgen jullie geen genoeg van de buitenlucht? Dan zijn onze stadsspellen ideaal voor jullie. Ga op ontdekking tijdens Escape the City en spoor de seriemoordenaar op aan de hand van raadsels en puzzels. Iets meer uit je comfortzone komen? Kies dan voor Crazy 88 en zet de stad op stelten met dé gekste opdrachten.

Willen jullie liever een activiteit op locatie? Wij komen graag naar jullie gewenste locatie. Kies bijvoorbeeld voor de Foute Bingoshow. Hierin komen dé leukste spellen aan de orde. Houden jullie van meer spanning? Probeer dan te ontsnappen tijdens een van onze Escape Rooms op locatie.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Drenthe met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drenthe. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in Drenthe.

Zo worden onze teambuilding activiteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Drenthe!

Offerte aanvragen 0413-302773