Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Coevorden

Coevorden, de perfecte locatie voor een onvergetelijke teambuildingervaring. Bij Uitjesbazen brengen we jullie team samen in een inspirerende omgeving vol avontuur en plezier. Bereid je voor op een dag vol uitdagingen, teamwork en het versterken van de onderlinge band. Heb jij even geen inspiratie of ideeën voor een unieke teambuilding activiteit? Bekijk hier onze Top 10 bedrijfsuitjes.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Coevorden.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Coevorden met onze unieke selectie van activiteiten! Ga de uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, speuren en ontsnappen binnen een beperkte tijd. Voor een extra dosis spanning bieden we ook escape games aan, waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontsnappen uit een virtuele wereld vol raadsels en uitdagende opdrachten.

Stap in de wereld van VR

En voor een onvergetelijke ervaring in de virtuele realiteit, hebben we diverse VR-uitjes waarbij teamwork en samenwerking centraal staan. Kies uit ons uitgebreide aanbod en creëer een onvergetelijke teambuildingervaring in Coevorden!

Coevorden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Coevorden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Coevorden mogelijk.

Plezier op iedere locatie

Graag in Coevorden of een stad rondom Coevorden een activiteit boeken? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Willen jullie ergens in een stadscentrum, vergaderruimte of in jullie favoriete restaurant een activiteit spelen? Bij ons kan het allemaal.

Binnen en buiten activiteiten

Last van het Hollandse weer? Probeer een van onze gezellige maar zeker ook spannende binnenactiviteiten. Schijnt het zonnetje buiten? Ga dan lekker buiten op pad met onze actieve outdoor activiteiten. Dus zon of regen? Wij bieden altijd genoeg geschikte teambuilding activiteiten.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Coevorden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Coevorden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Coevorden?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Coevorden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!