Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Assen

Op zoek naar een unieke ervaring met je collega’s? Wij nodigen je uit voor een onvergetelijke teambuilding ervaring in Assen. Ontdek samen met je collega’s de bruisende stad, bouw aan teamspirit en geniet van de ludieke activiteiten die wij speciaal voor jullie hebben samengesteld. Even geen inspiratie of ideeën voor een originele teambuilding activiteit? Bekijk hier onze Top 10 activiteiten.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Assen.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan teambuilding uitjes die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Stap in de wereld van spanning en samenwerking met onze uitdagende escape room, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en codes moeten kraken om te ontsnappen.

Voor ieder wat wils

Kies voor onze meeslepende escape games, waarin jullie worden uitgedaagd met spannende raadsels en mysteries. Voor een ultieme beleving van technologie en teamwork, bieden we ook Virtual Reality uitjes aan waar jullie gezamenlijk avonturen kunnen beleven in een virtuele wereld. Kortom, met onze diverse teambuilding activiteiten in Assen staat samenwerking, plezier en het overwinnen van uitdagingen centraal.

Assen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Assen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Assen mogelijk.

Op (eigen) gewenste locatie

Duik de prachtige stad Assen in met een van onze buitenactiviteiten. Liever een andere stad in Drenthe? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie toe. Dit kan door heel Nederland en België zijn. Wij komen jullie altijd een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Regenachtig dagje?

Even last van het Hollandse weer? Niet getreurd. Wij bieden ook genoeg binnenactiviteiten op locatie aan. Onze gewilde Foute Bingoshow of Ik hou van Holland zijn dan zeker geschikte groepsactiviteiten. Ben jij klaar voor een dag vol plezier en entertainment?

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit. Anniek Heeres Groningen – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Assen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Assen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Assen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Assen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!