Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Groningen

Ben jij klaar om een onvergetelijke teambuilding-ervaring te beleven in het prachtige Groningen? Ontdek samen met je collega’s deze bruisende stad vol historie, cultuur en verrassingen, terwijl jullie met uitdagende activiteiten en teamspellen de banden versterken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Groningen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de ultieme teambuilding-ervaringen in Groningen met Uitjesbazen! Duik in de spannende wereld van escape rooms en laat je team samenwerken en communiceren om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of kies voor onze uitdagende escape games, waarin jullie op verschillende locaties in Groningen geheime codes moeten kraken en mysteries moeten ontrafelen om te slagen.

Voor een unieke en innovatieve ervaring bieden wij ook VR uitjes aan, waarbij jullie teamleden worden ondergedompeld in virtuele werelden en samen uitdagende missies volbrengen. Met deze diverse mogelijkheden creëren jullie een onvergetelijke teambuilding-ervaring die zorgt voor verbinding, plezier en uitdaging in het mooie Groningen.

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Groningen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in Groningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Groningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Groningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Groningen is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Groningen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!