fbpx

Teambuilding Groningen

Zijn jullie opzoek naar hét ideale teamuitje in Groningen? Met meer dan 25+ activiteiten heeft Uitjesbazen dé perfect activiteit voor jullie.

home-huis-usp-uitjesbazen

Te spelen door heel Groningen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Groningen

Een teambuilding activiteit in Groningen

Bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres voor dé perfect teambuilding activiteit. Wij komen letterlijk op iedere plek in Groningen, van Stadskanaal tot Appingedam. Met ons ruime aanbod in: stadsspellen, Escape Games, VR Games en Spelshows is de keuze reuze. Ideaal om Groningen te verkennen dus!

Er gaat niks boven Groningen!

Jullie activiteit binnen of buiten? Bij Uitjesbazen is alles mogelijk. Van racen tijdens Crazy 88 door Winschoten tot een Foute Bingoshow op kantoor in Hoogezand.

Houden jullie van spanning en uitdaging? Dan is Wie is de Rat hét ideale actieve uitje. In deze citygame beleven jullie een heuse Mol ervaring. Of kies voor Escape the City, waarin jullie door een eigen gekozen stad wandelen en tegelijk opdrachten uitvoeren.

Liever een activiteit op kantoor, restaurant of café? Bekijk dan eens de VR workshop. Tijdens deze game ontdekken jullie de nieuwe wereld van VR. Een echter aanrader!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Groningen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Groningen. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in Groningen.

Zo worden onze teambuilding activiteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Groningen!

Offerte aanvragen 0413-302773