Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Dé perfecte uitvalsbasis voor jullie teamuitje

We nodigen je graag uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Emmen. Ontsnap aan de dagelijkse routine en versterk de band met je collega’s terwijl jullie samen de uitdagingen aangaan in deze bruisende stad vol verrassingen. Bereid je voor op een avontuurlijke en gezellige dag die jullie teamspirit naar een nieuw niveau zal tillen!

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Emmen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding in Emmen met Uitjesbazen! Duik in de mysterieuze sfeer van onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen binnen een beperkte tijd.

Voor een extra dosis adrenaline bieden we ook meeslepende escape games aan, waarbij de stad Emmen het decor vormt en jullie als detectives een spannende missie moeten voltooien. En als jullie op zoek zijn naar een unieke en futuristische ervaring, hebben we een breed scala aan VR-uitjes waarbij jullie ondergedompeld worden in virtuele werelden vol uitdagingen. Kies het uitje dat het beste bij jullie team past en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol teamwork en plezier!

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Emmen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in Emmen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Emmen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Emmen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Emmen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Emmen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!