Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Breda

Op zoek naar een unieke teambuildingervaring? Wij nodigen je hiervoor uit in het prachtige Breda. Duik in de bruisende sfeer van deze historische stad terwijl je samen met je team uitdagende activiteiten en spelletjes aangaat. Deze zijn ontworpen om de samenwerking, communicatie en creativiteit te versterken. Bereid je voor op een dag vol plezier, teamgeest en onvergetelijke herinneringen!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Breda.

Kies jouw favoriete activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Breda met Uitjesbazen. Wij bieden een breed scala aan unieke en interactieve ervaringen, waaronder onze spannende escape room. Ga de uitdaging aan met je team en test jullie probleemoplossende vaardigheden en samenwerking in onze thematische escape room. Hier lossen jullie puzzels en raadsels op zodat jullie kunnen ontsnappen. Of kies voor onze boeiende escape games, waarbij je in een race tegen de klok opdrachten moet voltooien en mysteries moet ontrafelen.

Ontdek de virtuele wereld

Voor een futuristische twist kunnen jullie je onderdompelen in onze VR-uitjes, waarin jullie samen virtuele werelden verkennen en uitdagende missies voltooien. Benieuwd naar andere inspiratie of ideeën voor een unieke teambuilding activiteit? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Beleef onvergetelijke momenten en versterk de banden binnen het team met onze teambuildinguitjes in Breda.

Breda | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Breda

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Breda mogelijk.

Op (eigen) gewenste locatie

Duik de prachtige stad Almelo in met een van onze buitenactiviteiten. Liever een andere stad in Twente? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie toe. Dit kan door heel Nederland en België zijn. Wij komen jullie altijd een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Regenachtig dagje?

Even last van het Hollandse weer? Niet getreurd. Wij bieden ook genoeg binnenactiviteiten op locatie aan. Onze gewilde Foute Bingoshow of Ik hou van Holland zijn dan zeker geschikte groepsactiviteiten. Ben jij klaar voor een dag vol plezier en entertainment?

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We komen zeker nog een keertje terug! “Onze host had de Bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!” Sanne Fraanje Breda – 18 personen Foute Bingo
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie
De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk! “Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz Show Deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)” Linda van Rijsbergen Breda – 50 personen Quiz Show Deluxe
Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀 “Onze collega’s hebben genoten van de Pubquiz. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀” Anne Hurkmans Den Bosch – 29 personen PubQuiz op locatie
We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar. “We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….” Kam Chan Rotterdam – 60 personen Escape the City

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Breda. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Breda en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Breda?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Breda!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!