fbpx

Teambuilding Breda

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Breda? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Breda

Een waanzinnig teamuitje in Breda

Op zoek naar een unieke teambuildingervaring? Wij nodigen je hiervoor uit in het prachtige Breda. Duik in de bruisende sfeer van deze historische stad terwijl je samen met je team uitdagende activiteiten en spelletjes aangaat. Deze zijn ontworpen om de samenwerking, communicatie en creativiteit te versterken. Bereid je voor op een dag vol plezier, teamgeest en onvergetelijke herinneringen!

Kies jouw favoriete activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Breda met Uitjesbazen. Wij bieden een breed scala aan unieke en interactieve ervaringen, waaronder onze spannende escape room. Ga de uitdaging aan met je team en test jullie probleemoplossende vaardigheden en samenwerking in onze thematische escape room. Hier lossen jullie puzzels en raadsels op zodat jullie kunnen ontsnappen. Of kies voor onze boeiende escape games, waarbij je in een race tegen de klok opdrachten moet voltooien en mysteries moet ontrafelen.

Voor een futuristische twist kunnen jullie je onderdompelen in onze VR-uitjes, waarin jullie samen virtuele werelden verkennen en uitdagende missies voltooien. Benieuwd naar andere inspiratie of ideeën voor een unieke teambuilding activiteit? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Beleef onvergetelijke momenten en versterk de banden binnen het team met onze teambuildinguitjes in Breda.

VR Workshop op maat | Uitjesbazen

Op (eigen) gewenste locatie

Duik de prachtige stad Almelo in met een van onze buitenactiviteiten. Liever een andere stad in Twente? Geen probleem. Wij komen naar jouw gewenste locatie toe. Dit kan door heel Nederland en België zijn. Wij komen jullie altijd een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Regenachtig dagje?

Even last van het Hollandse weer? Niet getreurd. Wij bieden ook genoeg binnenactiviteiten op locatie aan. Onze gewilde Foute Bingoshow of Ik hou van Holland zijn dan zeker geschikte groepsactiviteiten. Ben jij klaar voor een dag vol plezier en entertainment?

Teambuilding activiteiten - uitjes | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Tilburg

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Breda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Breda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Breda?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773