fbpx

Teambuilding Breda

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Breda!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Breda

Dé leukste teambuilding activiteiten in Breda

Zijn jullie echte levensgenieters en op zoek naar een ochtend-, middag- of avondactiviteit? Binnen of buiten? Een sportieve activiteit of juist een iets wat rustigere activiteit? Bij Uitjesbazen vervullen wij jullie wensen maar al te graag. In ons uitjesoverzicht vind je alle bedrijfsuitjes die wij aanbieden. Je kunt kiezen uit diverse categorieën. De city games zijn een échte aanrader om te spelen in het prachtige Breda. Tijdens het spelen van deze stadsspellen kom je langs de leukste plekken in Breda. Neem bijvoorbeeld de Grote Kerk of het Kasteel van Breda. Leuke opdrachten en bezienswaardigheden komen samen tijdens deze originele stadsspellen.

Activiteiten met collega’s of teamgenoten

Van plan om leuke teambuilding activiteiten te organiseren in het bourgondische Breda? Bedrijfsuitjes, teamuitjes, groepsactiviteiten en vrijgezellen activiteiten zitten allemaal in ons assortiment. Voor elke groepssamenstelling is er een teambuilding activiteit geschikt. Neem bijvoorbeeld de virtual reality uitjes. Iedereen kan dit spelen. Jong en oud beleeft plezier in de wereld van technologie. Combineer het bijvoorbeeld met een etentje of probeer als team een bom te ontmantelen zonder een verkeerd draadje door te knippen… BOEM! Te laat… Maar geen zorgen je krijgt nog een kans. Wie van jullie ontmantelt de meeste bommen? Test jullie skills in de VR-wereld of kies voor een van onze andere leuke, originele bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veel gestelde vragen

Wat is de leukste stad voor een bedrijfsuitje?

Natuurlijk is Breda een enorm leuke stad voor de échte levensgenieters. Deze bourgondische stad maakt een bedrijfsuitje compleet. Je kan hier voor, tijdens of na een bedrijfsuitje heerlijk borrelen of een hapje eten. Maar Brabant heeft nog meer leukste steden waar een bedrijfsuitje dé ultieme ervaring wordt. Neem bijvoorbeeld een teambuilding activiteit in Den Bosch. De historische binnenstad met vele leuke cafés, winkels, terrassen en restaurants maakt jullie bedrijfsuitje helemaal af.

Wat is een leuk teamuitje in Breda?

Met onze 10 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat Breda echt een aantrekkelijke stad is voor de bedrijfsuitjes van Uitjesbazen. Vooral de City games en diner games vallen in de smaak. De positieve reacties luiden vaak dat de gastvrije cafés en restaurants in combinatie met een van deze bedrijfstuitjes dé perfecte combinatie is. Dit komt vooral doordat wij gezelligheid en plezier willen uitstralen en dit is ook waar mensen Breda mee associëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Waarom moet je als bedrijf kiezen voor teambuilding?

Een positieve werksfeer zorgt voor hogere productiviteit, vertrouwen in elkaar en verbondenheid. Hoe leuker jij jouw collega’s vindt des te meer ga je uit van elkaars kunnen en ondersteun je elkaar waar mogelijk. Onze teambuilding activiteiten leiden tot een positievere werksfeer. Collega’s leren elkaar snel beter kennen en het is een ultieme manier om de werksfeer een boost te geven!

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Breda

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Breda

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Breda

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773