fbpx

Teambuilding Tilburg

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Tilburg? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Tilburg

Een waanzinnig teamuitje in Tilburg

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijke teambuildingervaring in Tilburg. Samen zullen we de banden versterken, uitdagingen overwinnen en onvergetelijke herinneringen creëren in deze bruisende stad.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding met onze diverse uitjes in Tilburg! Duik in een meeslepende ervaring met onze escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, communiceren en samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een unieke twist bieden we ook escape games aan, waarin jullie de stad moeten verkennen, verborgen aanwijzingen moeten vinden en raadsels moeten oplossen om de missie te voltooien.

Wil je de grenzen van de realiteit verleggen? Stap dan in onze VR-uitjes, waarin jullie met behulp van virtual reality-technologie ongelooflijke avonturen beleven en als team uitdagingen overwinnen. Met deze diverse opties zorgen we ervoor dat jullie teambuildingervaring in Tilburg spannend, uitdagend en bovenal onvergetelijk wordt.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Tilburg?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Tilburg!

Offerte aanvragen 0413-302773