fbpx

Teambuilding Tilburg

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Tilburg? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Tilburg

Trek samen met collega’s de stad in

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijke teambuildingervaring in Tilburg. Samen zullen we de banden versterken, uitdagingen overwinnen en onvergetelijke herinneringen creëren in deze bruisende stad. Zowel indoor als outdoor activiteiten die voor een dag vol plezier gaan zorgen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding met onze diverse uitjes in Tilburg! Duik in een meeslepende ervaring met onze escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, communiceren en samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een unieke twist bieden we ook escape games aan, waarin jullie de stad moeten verkennen, verborgen aanwijzingen moeten vinden en raadsels moeten oplossen om de missie te voltooien.

Wil je de grenzen van de realiteit verleggen? Stap dan in onze VR-uitjes, waarin jullie met behulp van virtual reality-technologie ongelooflijke avonturen beleven en als team uitdagingen overwinnen. Met deze diverse opties zorgen we ervoor dat jullie teambuildingervaring in Tilburg spannend, uitdagend en bovenal onvergetelijk wordt.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teambuilding activiteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Tilburg?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Tilburg!

Offerte aanvragen 0413-302773