fbpx

Teambuilding Tilburg

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Tilburg!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Tilburg

Teambuilding activiteit of teamuitje in Tilburg

Bezig met het plannen van een teamuitje, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit in Tilburg? Dan zit je bij Uitjesbazen goed! Je eerste associatie met Tilburg zal misschien niks te maken hebben met het organiseren van een bedrijfsuitje in deze textielstad. Maar niets is minder waar. Met onze 10 jaar ervaring als Uitjesbazen kunnen wij met trots zeggen dat Tilburg een erg populaire teamuitjes stad is geworden. City games door de moderne binnenstad en de vele parken zijn een échte aanrader! Tevens zijn de quizzen en virtual reality uitjes op locatie naar keuze, veel aangevraagde bedrijfsuitjes. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan eventjes ons uitjesoverzicht of neem contact op met een van onze specialisten.

Plezier en gezelligheid tijdens een teambuilding activiteit

Tijdens teamuitjes staan plezier en gezelligheid natuurlijk op 1. Zo redeneren wij bij Uitjesbazen ook. Dit is ons streven. Als je een teamuitje in Brabant organiseert ben je ook op zoek naar gezelligheid en plezier. Wij weten dit als Brabanders maar al te goed. Daarom zetten onze Uitjesbazen alles op alles, zodat jullie een origineel en leuk teamuitje ervaren. Een escape room in Tilburg? Wij komen naar jullie toe om de escape room op locatie compleet te verzorgen. Ga je liever Tilburg in? De Wie is de Rat City game zal rattenstreken in elke vriendelijke collega naar boven halen. Laat je dus niet verrassen, want iemand saboteert de boel! Durven jullie het aan je collega’s in de val te lokken?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Tilburg en omgeving:

Café Brandpunt

Image

Bodegón LaCabana

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Meesters

Image

Onze tip:

Combineer een teambuilding in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat vinden bedrijven in Tilburg van ons?

We hebben met veel plezier het teamuitje afgelopen dinsdag middag gespeeld. Tot nu toe allemaal positieve reacties gehad van de medewerkers.

Stichting Het Werkt
Hans Trienekens
40 personen
Foute Bingo
Teambuilding Tilburg

Image

We hebben erg gelachen en het naar ons zin gehad.”

Osteopathie van Eijck
Job van der Klein
19 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Tilburg

Image

Ik vond het heel leuk de pubquiz en wat heeft Anne het goed gedaan!!! Ze is super spontaan en vrolijk. Leuk om naar te kijken. het was zeker een leuke activiteit.

Gemeente Tilburg
Ginger Commandeur
55 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Tilburg

Image

Impressie teambuilding in Tilburg

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teeambuildingactiviteit in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teambuilding!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teambuilding op maat

Hebben jullie het gewenste activiteit gevonden? Ga dan samen met je collega’s en Uitjesbazen op pad in het mooie Tilburg. Het begint natuurlijk allemaal met het aanvragen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teambuildingactiviteit op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Tilburg?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Tilburg!

Offerte aanvragen 0413-302773