fbpx

Teambuilding Brabant

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Brabant!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Brabant

Dé leukste teambuilding activiteiten in Brabant

Van plan om jouw team te motiveren met behulp van een teamuitje in Brabant? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! Geen langdurige stadswandelingen of standaard bedrijfsuitjes waar iedereen met tegenzin aan meedoet. Wij zorgen voor dé leukste en meest originele teambuilding activiteiten. Onze Uitjesbazen halen alles uit de kast, zodat jullie een waanzinnige ervaring beleven. Op locatie naar keuze, binnen of buiten, het is allemaal mogelijk bij Uitjesbazen. Geen geschikte locatie gevonden? Ook dat is geen probleem. Brabanders helpen elkaar natuurlijk altijd uit de brand. Meer vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Geef jullie team een boost

Teamuitjes in Noord-Brabant. Laat deze maar aan ons over. Wij als geboren en getogen Brabanders, kunnen jullie kennis laten maken met de leukste steden in Brabant. Een teamuitje in Breda of Tilburg? Kies dan voor een Escape the City. Vind de moordenaar van de 10 slachtoffers voordat het te laat is! Liever een gepersonaliseerd uitje? Onze Crazy 88 City game wordt op maat gemaakt voor elke groep. Maar pas op! Normaal is bij dit spel verre van genoeg.

Ben je op zoek naar een binnen activiteit? Ook daarin zijn wij specialisten. Het Moorddiner, Escape room op locatie of Gek op Holland Quiz. Voor teambuilding activiteiten zijn er talloze mogelijkheden, voor alle gelegenheden, met alle teamleden.

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Wat is een leuke teambuilding activiteit met collega's?

Je collega’s beter leren kennen? Met behulp van onze teamuitjes is dit een zekerheid. Wij zorgen ervoor dat jullie een unieke ervaring beleven met z’n allen. Een leuke herinnering of ervaring samen zorgt op zichzelf al voor een band met elkaar. Daarnaast worden jullie tijdens een teamuitje getriggerd om voor elkaar tot het gaatje te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een van onze escape games, city games of quizzen. Samenwerken hier staat centraal. Een uitermate geschikte optie om elkaar beter te leren kennen!

Waarom is teambuilding belangrijk?

Teambuilding wordt gevormd door samen te werken en buiten je comfortzone te stappen. Deze twee competenties staan dan ook vaak centraal tijdens onze bedrijfsuitjes. Als je in het bijzijn van je collega’s, teamgenoten of jouw groepssamenstelling buiten je comfortzone stapt, geeft dit vertrouwen. Vertrouwen is het begin van een hechte band. Teambuilding is enorm belangrijk als je een hecht team wil creëren!

Wat is leuk voor teambuilding?

De meest aangevraagde bedrijfsuitjes vind je hierboven bij de populaire teambuilding uitjes. Voor een bedrijfsuitje op maat verzoeken we je om even contact met ons op te nemen.
Dan kijken we gezamenlijk wat het beste bij jullie groep past. Ongetwijfeld het leukste voor iedereen.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Brabant

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Brabant

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Brabant

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Brabant!

Offerte aanvragen 0413-302773