fbpx

Teambuilding Waalwijk

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Waalwijk? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Waalwijk

Een waanzinnig teamuitje in Waalwijk

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Waalwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek samen met je team de charme van deze gezellige stad en beleef een dag vol avontuur, uitdaging en bovenal veel plezier.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan teambuildinguitjes in Waalwijk die garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Duik in de spanning en sensatie van onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen binnen een bepaalde tijdslimiet. Liever een interactieve en adrenalineverhogende ervaring? Kies dan voor een van onze escape games, waarbij jullie de stad doorkruisen en onderweg uitdagende opdrachten moeten voltooien om aanwijzingen te verzamelen en het mysterie op te lossen.

Voor een geheel nieuwe dimensie van teambuilding bieden we ook VR-uitjes aan, waarbij jullie virtuele werelden betreden en samenwerken om spannende missies te volbrengen. Wat je voorkeur ook is, onze teambuildinguitjes in Waalwijk zorgen voor een dag vol spanning, samenwerking en plezier.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Waalwijk en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Waalwijk met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Waalwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Waalwijk?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Waalwijk!

Offerte aanvragen 0413-302773