Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Bergen op Zoom

Ben jij klaar om je team naar nieuwe hoogte te brengen? Verken samen met ons het prachtige Bergen op Zoom en ervaar een onvergetelijke teambuilding ervaring vol avontuur, plezier en teamgeest. Even geen ideeën of inspiratie voor een uniek teamuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes hier.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Bergen op Zoom.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Bergen op Zoom met onze diverse selectie van uitjes. Ga de uitdaging aan in onze meeslepende escape room, waar jullie als team moeten samenwerken en puzzels moeten oplossen om te ontsnappen binnen het tijdslimiet. Voor een unieke en interactieve ervaring bieden wij ook spannende escape games aan, waarbij jullie in een stad of locatie naar keuze worden uitgedaagd om raadsels op te lossen en mysteries te ontrafelen.

Een dag vol teambuilding

Voor degenen die op zoek zijn naar een innovatieve teambuilding-ervaring, hebben we virtual reality uitjes beschikbaar. Stap in een digitale wereld waar jullie als team kunnen samenwerken, uitdagende spellen kunnen spelen en grenzen kunnen verleggen zonder fysieke beperkingen. Of jullie nu op zoek zijn naar een avontuurlijke ontsnapping, een meeslepende speurtocht of een futuristische VR-ervaring, onze teambuilding uitjes in Bergen op Zoom bieden een onvergetelijke en effectieve manier om de samenwerking, communicatie en teamgeest binnen jullie team te versterken. Kies jullie favoriete uitje en laat ons jullie meenemen op een buitengewone reis vol uitdagingen en plezier!

Bergen op Zoom | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Bergen op Zoom

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Bergen op Zoom mogelijk.

Plezier op elke locatie

Graag in Bergen op Zoom of omstreken een activiteit boeken? Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Voor zowel binnen als buiten hebben we veel verschillende uitjes. Dus even last van het Hollandse weer? Bekijk dan onze indoor activiteiten. Schijnt het zonnetje? Bekijk dan onze heerlijke outdoor activiteiten.

Verbeter jullie teambuilding

Graag de samenwerking en teambuilding binnen het team verbeteren? Dan zijn onze bedrijfsuitjes perfect voor jullie. Met onze activiteiten wordt de sfeer en teambuilding in jullie team beter. Durven jullie de strijd aan?

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We komen zeker nog een keertje terug! “Onze host had de Bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!” Sanne Fraanje Breda – 18 personen Foute Bingo
Super leuk, en top georganiseerd! ”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!” M. van Wijnen Roosendaal – 30 personen Quaranteambuilding
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀 “Onze collega’s hebben genoten van de Pubquiz. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀” Anne Hurkmans Den Bosch – 29 personen PubQuiz op locatie
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Bergen op Zoom. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Bergen op Zoom en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Bergen op Zoom?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Bergen op Zoom!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!