Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Teambuilding activiteiten op locatie naar keuze

Uitjesbazen is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen, zowel binnen als buiten. Op locatie naar keuze. En dat kan in hartje Amsterdam zijn, een restaurant in Breda of de bedrijfskantine van jullie kantoorpand in Groningen. Kortom: ben je op zoek naar een originele teambuilding activiteit? Met 25+ teambuilding activiteiten boek je altijd hét perfecte uitje bij Uitjesbazen.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit

Gek op Holland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Teambuilding uitjes voor bedrijven

Wij geloven in top teambuilding. Samenwerken, communiceren en bovenal lachen. Hedendaags hebben wij al talloze prachtige teambuilding uitjes mogen organiseren voor uiteenlopende groepen. Dit varieert van escape games tot stadsspellen en van quizzen tot virtual reality. Wil je een bijzondere teamactiviteit organiseren voor je collega’s? Ongetwijfeld dat je met één van onze teambuilding activiteiten een dag beleeft die je niet meer snel zal vergeten.

Bekijk op je gemak het prachtige repertoire of geef ons een belletje voor meer informatie. Wij, oftewel: de kantoorbazen, worden enthousiast van gepersonaliseerde uitjes. Zo kunnen wij onze klanten namelijk nog nét iets blijer maken.

Populaire teambuilding activiteiten binnen

Teambuilding activiteiten op kantoor

Hoppa, je bent eruit. Een gezellige, maar Foute Bingo met collega’s op kantoor. Laat de ballen maar rollen! Ow wacht, je wil liever jouw kennis testen. Neem het dan op in teams tijdens een Pubquiz of onze Ik houd van Holland Quiz. Ben je met een grote groep en wil je gepersonaliseerde vragen toevoegen? Bam: Quiz Show Deluxe. Ofwel: dé leukste quiz van Nederland!

Escape room als teambuilding

Zoals je hierboven leest, biedt Uitjesbazen een prachtig repertoire aan quizzen en spelshows. Het zou echter ook kunnen zijn dat je de spanning wil opvoeren. Escape games zijn dan bij uitstek geschikt als teambuilding activiteit voor zowel kleine als grote groepen. Kies bijvoorbeeld voor De Maffia Gijzeling als escape room op locatie of onze Escape Box. Zeer populair onder onze klanten en allemaal net vernieuwd.

Virtual reality als teambuilding

Of wat te denken van diner games? Géén etentje is hetzelfde meer met een dinerspel. Échte aanraders zijn het Escape Diner en het Moordiner.

Om het totale aanbod te complementeren, bieden wij tot slot virtual reality uitjes aan. Niks is te gek en alles kan (en mag :D). Wil je dé leukste VR Experience beleven? Wacht dan niet langer en kies vandaag nog voor een VR uitje op maat!

Quiz Show Deluxe - Pubquiz grote groep | Uitjesbazen

Populaire teambuilding activiteiten buiten

Een city game als teamactiviteit

Liefkozend noemen wij onszelf ”dé mobiele eenheid van uitjes”. Wij organiseren namelijk onze teambuilding activiteiten altijd op de locatie die jij wenst. Overal door heel Nederland en België. Buiten? Geen probleem. Liever ergens binnen knus in een afgehuurde zaal? No problemo, wij regelen het. Ja, je leest dit goed.

Heb je een locatie in gedachte waar je het uitje wil organiseren? Let’s go. Moeten onze kantoorbazen met je meedenken? Yes, yes, yes. Van klantcontact tot organisatie van het uitje, wij kleden de complete ervaring in met enthousiasmelef en humor. Veel geboekte stadsspellen zijn Escape the CityWie is de Rat en Crazy 88 Deluxe.

Reviews van Uitjesbazen

We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. “Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!” Queeny Jurel Rotterdam – 28 personen Escape Room op locatie
Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. “Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.” Yvonne Theuns Eindhoven – 43 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo
De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk! “Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz Show Deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)” Linda van Rijsbergen Breda – 50 personen Quiz Show Deluxe

Veelgestelde vragen

Wij horen je al denken: wat te doen als teambuilding? Hieronder vind je enkele toppers:

  1. Moordspel op locatie
  2. Foute Bingo
  3. VR Teambuiding

Kun je geen keuze maken? Dat begrijpen wij maar al te goed. Laat je gerust adviseren door onze kantoorbazen. Een overzicht van onze populaire activiteiten vind je in de blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes“. Ideaal ter inspiratie en voor de nodige ideeën. Samen maken we van jullie teambuilding activiteit een échte knaller.

Tijdens een teambuilding activiteit leren jij en je collega’s elkaar pas écht goed kennen. Een goede teambuilding geeft namelijk inzicht in verbaal en non-verbaal gedrag. Oftewel: de communicatie in jullie team.

Het doel kan zijn om de onderlinge samenwerking te verbeteren, de sociale binding te vergroten of groepsdynamiek te creëren. Wil je hét perfecte uitje regelen voor een goede teambuilding? Dan helpen we je graag. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-302773. Dan bekijken we gezamenlijk wat het beste bij jullie past.

Kies de juiste datum, kies de teambuilding activiteit die bij jullie past en laat de organisatie over aan Uitjesbazen. Geen zorgen, wij regelen het. Daag ons uit, daar houden we van!

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel met Sanne, specialist in teambuilding activiteiten: 0413 302 773

Neem contact op

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit!

Ja, ik wil nu een gratis offerte