fbpx

Teambuilding activiteiten

Je vindt bij Uitjesbazen 25+ teambuilding activiteiten voor binnen en buiten. Wij nemen graag de organisatie van jullie uitje uit handen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten op locatie naar keuze

Uitjesbazen is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen, zowel binnen als buiten. Op locatie naar keuze. En dat kan in hartje Amsterdam zijn, een restaurant in Breda of de bedrijfskantine van jullie kantoorpand in Groningen. Kortom: ben je op zoek naar een originele teambuilding activiteit? Met 25+ teambuilding activiteiten boek je altijd hét perfecte uitje bij Uitjesbazen.

Teambuilding uitjes voor bedrijven

Wij geloven in top teambuilding. Samenwerken, communiceren en bovenal lachen. Hedendaags hebben wij al talloze prachtige teambuilding uitjes mogen organiseren voor uiteenlopende groepen. Dit varieert van escape games tot stadsspellen en van quizzen tot virtual reality. Wil je een bijzondere teamactiviteit organiseren voor je collega’s? Ongetwijfeld dat je met één van onze teambuilding activiteiten een dag beleeft die je niet meer snel zal vergeten.

Bekijk op je gemak het prachtige repertoire of geef ons een belletje voor meer informatie. Wij, oftewel: de kantoorbazen, worden enthousiast van gepersonaliseerde uitjes. Zo kunnen wij onze klanten namelijk nog nét iets blijer maken.

Ik hou van Holland op locatie - grote groep | Uitjesbazen

Een city game als teamactiviteit

Liefkozend noemen wij onszelf ”dé mobiele eenheid van uitjes”. Wij organiseren namelijk onze teambuilding activiteiten altijd op de locatie die jij wenst. Overal door heel Nederland en België. Buiten? Geen probleem. Liever ergens binnen knus in een afgehuurde zaal? No problemo, wij regelen het. Ja, je leest dit goed.

Heb je een locatie in gedachte waar je het uitje wil organiseren? Let’s go. Moeten onze kantoorbazen met je meedenken? Yes, yes, yes. Van klantcontact tot organisatie van het uitje, wij kleden de complete ervaring in met enthousiasme, lef en humor. Veel geboekte stadsspellen zijn Escape the City, Wie is de Rat en Crazy 88 Deluxe.

Teambuilding activiteiten - uitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat te doen als teambuilding?

Wij horen je al denken: wat te doen als teambuilding? Hieronder vind je enkele toppers:

  1. Moordspel op locatie
  2. Foute Bingo
  3. VR Teambuiding

Kun je geen keuze maken? Dat begrijpen wij maar al te goed. Laat je gerust adviseren door onze kantoorbazen. Een overzicht van onze populaire activiteiten vind je in de blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes“. Ideaal ter inspiratie en voor de nodige ideeën. Samen maken we van jullie teambuilding activiteit een échte knaller.

2. Wat is een goede teambuilding?

Tijdens een teambuilding activiteit leren jij en je collega’s elkaar pas écht goed kennen. Een goede teambuilding geeft namelijk inzicht in verbaal en non-verbaal gedrag. Oftewel: de communicatie in jullie team.

Het doel kan zijn om de onderlinge samenwerking te verbeteren, de sociale binding te vergroten of groepsdynamiek te creëren. Wil je hét perfecte uitje regelen voor een goede teambuilding? Dan helpen we je graag. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-302773. Dan bekijken we gezamenlijk wat het beste bij jullie past.

3. Hoe organiseer ik een teamdag?

Kies de juiste datum, kies de teambuilding activiteit die bij jullie past en laat de organisatie over aan Uitjesbazen. Geen zorgen, wij regelen het. Daag ons uit, daar houden we van!

Reviews van Uitjesbazen

Leuk, origineel en enthousiast. Wij zouden het wel weten voor jullie teambuilding activiteit. 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

”Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz show deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. 🙂”

Hoppenbrouwers Techniek
Linda van Rijsbergen
50 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Hoppenbrouwers | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit!

Offerte aanvragen 0413-302773