Teambuilding activiteiten

Beleef dé leukste teamactiviteiten met je collega’s.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Teambuilding activiteiten

Dé leukste teambuilding activiteiten

Uitjesbazen is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen. De uitjes vinden plaats op een locatie naar keuze. Dit betekent dus dat de activiteit altijd plaatsvindt op de door jouw gewenste locatie. En dat kan midden in hartje Amsterdam zijn, een restaurant in de buurt of de bedrijfskantine van jullie kantoorpand. Bovendien organiseren wij deze teambuilding activiteiten het hele jaar door, zowel in de lente, zomer, herfst als winter. Kortom: ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit, inclusief toffe begeleiding? Zoek niet verder; je bent namelijk al op de juiste webpagina terechtgekomen!

Teambuilding uitjes voor bedrijven

Wij geloven in topteambuilding. Teambuilding activiteiten voor bedrijven. Samenwerken, communiceren en bovenal lachen. Tot op de dag van vandaag hebben wij al talloze prachtige teambuilding uitjes mogen organiseren voor uiteenlopende groepen. Dit varieert van escape games tot city games en van quizzen tot virtual reality games. Wil je een bijzondere teamactiviteit organiseren voor je collega’s? Ongetwijfeld dat je met één van onze teambuilding activiteiten een dag beleeft die je niet meer snel zal vergeten. Bekijk op je gemak het prachtige repertoire aan uitjes of geef ons een belletje voor meer informatie. Wij, oftewel: de kantoorbazen, worden enthousiast van gepersonaliseerde uitjes. Zo kunnen wij onze klanten namelijk nog net iets blijer maken. Neem hiervoor gerust contact op.

Over ons Offerte aanvragen

Image

Outdoor en binnen teamactiviteiten

Liefkozend noemen wij onszelf ‘dé mobiele eenheid van uitjes’. Wij organiseren namelijk onze teambuilding activiteiten altijd op een locatie die jij wenst. Overal door heel Nederland en België. Buiten? Geen probleem. Liever ergens binnen knus in een afgehuurde zaal? No problemo, wij regelen het.

Wij komen naar je toe

Ja, je leest dit goed. Wij organiseren onze teambuilding activiteiten door héél Nederland. Heb je een locatie in gedachte waar je het uitje wil organiseren? Let’s go. Moeten onze kantoorbazen met je meedenken? Yes, yes, yes. Van klantcontact tot organisatie van het uitje, wij kleden de complete ervaring in met lef en humor. Veel geboekte stadsspellen zijn Escape the City, Wie is de Rat en Crazy 88. Liever iets héél bijzonders? Zoals Augmented Reality? Speel Hunted, dé city game met AR experience. Hieronder vind je een overzicht van plekken en plaatsen waar wij veelvuldig uitjes organiseren.

Image

Online teambuilding activiteiten

Wil je iets organiseren samen met collega’s, maar zijn jullie niet in de gelegenheid om bij elkaar te komen? Dan biedt een online uitje dé ideale uitkomst. Net zo leuk. In het online uitjes repertoire van Uitjesbazen vind je een compleet assortiment aan games. Je kunt dan denken aan een leuke online escape game, online pubquiz, online bingo of online moordspel. Lees je snel verder in en boek het gewenste uitje online (ja, dubbelzinnig, we know).

Image

Veelgestelde vragen

Wat te doen als teambuilding?

Wij horen je al denken: wat te doen als teambuilding? Wij sommen graag de top 5 aan teambuilding activiteiten voor op het werk op: Moordspel aan tafel, Foute Bingo, The Hack Game, Escape the City en Quaranteambuilding. Kun je geen keuze maken? Dat begrijpen wij maar al te goed. Zo kun je ook bij ons terecht voor VR teambuilding, de Highland Games, Out of the Box teambuilding en nog veel meer. Laat je gerust adviseren door onze kantoorbazen. Wij maken van jullie teambuilding activiteit een échte knaller.

Wat is een goede teambuilding?

Tijdens een teambuilding activiteit leren jij en je collega’s elkaar pas écht goed kennen. Een goede teambuilding geeft namelijk inzicht in verbaal en non-verbaal gedrag. Oftewel: de communicatie in jullie team. Het doel kan zijn om de onderlinge samenwerking te verbeteren, de sociale binding te vergroten of groepsdynamiek te creëren. Wil je hét perfecte uitje regelen voor een goede teambuilding? Dan helpen we je graag. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-302773. Dan bekijken we gezamenlijk wat het beste bij jullie past.

Wat te doen met collega’s?

Denk Out of the Box en beleef een uitje dat perfect past bij jou en je collega’s. De mogelijkheden van teambuilding activiteiten zijn eindeloos. Uitjesbazen heeft hedendaags al méér dan 10.000 uitjes georganiseerd door heel Nederland. Met een passend repertoire denken wij graag met je mee wat je met collega’s kunt doen. 100% succesgarantie!

Hoe organiseer ik een teamdag?

Kies de juiste datum, kies de teambuilding activiteit die bij jullie past en laat de organisatie over aan Uitjesbazen. Geen zorgen, wij regelen het. Daag ons uit, daar worden wij juist warm van!

Recencies

”Tijdens de quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen
Quaranteambuilding
Online uitje

Image

”Ik ben al lang fan van Wie is de Mol, dus erg gaaf om het nu zelf eens te spelen. In Rotterdam deden we te gekke opdrachten. Met natuurlijk een Rat in ons midden. Super gaaf! Het was al helemaal tof om dit met collega’s te doen! Zo leer je ze op een andere manier kennen!’

Marijke – Unilever
Wie is de Rat City
City game

Image

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML
Escape room op locatie
Uitje op locatie

Image

Heb je een leuk idee voor een teambuilding activiteit? Bespreek het met Uitjesbazen!

Offerte aanvragen 0413-302773