fbpx

Teambuilding activiteiten

Binnen, buiten, op kantoor of in een horecagelegenheid. Bij Uitjesbazen boek je dé leukste teambuilding activiteiten!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teambuilding voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten op locatie naar keuze

Uitjesbazen is gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen, zowel binnen als buiten. De activiteiten vinden plaats op locatie naar keuze. Dit betekent dus dat de activiteit altijd plaatsvindt op de door jouw gewenste locatie. En dat kan midden in hartje Amsterdam zijn, een restaurant in de buurt of de bedrijfskantine van jullie kantoorpand. Kortom: ben je op zoek naar een originele teambuilding activiteit, inclusief toffe begeleiding? Zoek dan niet verder; bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres voor inspiratie en ideeën!

Teambuilding uitjes voor bedrijven

Wij geloven in topteambuilding. Samenwerken, communiceren en bovenal lachen. Hedendaags hebben wij al talloze prachtige teambuilding uitjes mogen organiseren voor uiteenlopende groepen. Dit varieert van escape games tot stadsspellen en van quizzen tot virtual reality. Wil je een bijzondere teamactiviteit organiseren voor je collega’s? Ongetwijfeld dat je met één van onze teambuilding activiteiten een dag beleeft die je niet meer snel zal vergeten.

Bekijk op je gemak het prachtige repertoire of geef ons een belletje voor meer informatie. Wij, oftewel: de kantoorbazen, worden enthousiast van gepersonaliseerde uitjes. Zo kunnen wij onze klanten namelijk nog nét iets blijer maken. Neem hiervoor gerust contact op.

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Een city game als teamactiviteit

Liefkozend noemen wij onszelf ‘dé mobiele eenheid van uitjes’. Wij organiseren namelijk onze teambuilding activiteiten altijd op de locatie die jij wenst. Overal door heel Nederland en België. Buiten? Geen probleem. Liever ergens binnen knus in een afgehuurde zaal? No problemo, wij regelen het. Ja, je leest dit goed.

Heb je een locatie in gedachte waar je het uitje wil organiseren? Let’s go. Moeten onze kantoorbazen met je meedenken? Yes, yes, yes. Van klantcontact tot organisatie van het uitje, wij kleden de complete ervaring in met lef en humor. Veel geboekte stadsspellen zijn Escape the City, Wie is de Rat en Crazy 88. Liever iets héél bijzonders? Zoals Augmented Reality? Speel Hunted, dé city game met AR experience. Hieronder vind je een overzicht van plekken en plaatsen waar wij veelvuldig uitjes organiseren.

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat te doen als teambuilding?

Wij horen je al denken: wat te doen als teambuilding? Wij sommen graag de top 5 aan teambuilding activiteiten voor op het werk op:

  1. Moordspel aan tafel
  2. Foute Bingo,
  3. The Hack Game
  4. Escape the City
  5. Quaranteambuilding.

Kun je geen keuze maken? Dat begrijpen wij maar al te goed. Zo kun je ook bij ons terecht voor VR teambuilding, de Highland Games, de Escape Box en nog veel meer. Laat je gerust adviseren door onze kantoorbazen. Wij maken van jullie teambuilding activiteit een échte knaller.

2. Wat is een goede teambuilding?

Tijdens een teambuilding activiteit leren jij en je collega’s elkaar pas écht goed kennen. Een goede teambuilding geeft namelijk inzicht in verbaal en non-verbaal gedrag. Oftewel: de communicatie in jullie team. Het doel kan zijn om de onderlinge samenwerking te verbeteren, de sociale binding te vergroten of groepsdynamiek te creëren. Wil je hét perfecte uitje regelen voor een goede teambuilding? Dan helpen we je graag. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-302773. Dan bekijken we gezamenlijk wat het beste bij jullie past.

3. Hoe organiseer ik een teamdag?

Kies de juiste datum, kies de teambuilding activiteit die bij jullie past en laat de organisatie over aan Uitjesbazen. Geen zorgen, wij regelen het. Daag ons uit, daar worden wij juist warm van!

Recensies

”Tijdens de quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen
Quaranteambuilding
Teambuilding activiteit

”Ik ben al lang fan van Wie is de Mol, dus erg gaaf om het nu zelf eens te spelen. In Rotterdam deden we te gekke opdrachten. Met natuurlijk een Rat in ons midden. Super gaaf! Het was al helemaal tof om dit met collega’s te doen! Zo leer je ze op een andere manier kennen!’

Marijke – Unilever
Wie is de Rat City
Teambuilding activiteit

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML
Escape room op locatie
Teambuilding activiteit

Heb je een leuk idee voor een teambuilding activiteit?

Bespreek het met onze Uitjesbazen!

Offerte aanvragen0413-302773