Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Personeelsuitje in Terneuzen!

Jullie moeten er even tussenuit. Weg van de dagelijkse sleur van jullie werkomgeving. Even iets anders zien en doen. Het is tijd voor een personeelsuitje met je collega’s! Bij Uitjesbazen organiseren en begeleiden wij al meer dan 10 jaar de allerleukste uitjes voor bedrijven en teams, en dit doen we maar al te graag ook in Zeeland. Hebben jullie er al zin in? Ga dan snel (Ter)neuzen in ons Uitjes repertoire!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Terneuzen.

Wij komen maar al te graag in Terneuzen met onze uitjes!

Hebben jullie al besloten wat voor soort uitje jullie willen beleven? Nee? Laat ons je dan een zetje in de juiste richting geven. Voor een actief outdoor uitje raden wij de Highland Games aan. Tijdens deze activiteit laten jullie je oerkracht zien, terwijl jullie aan de slag gaan met eeuwenoude Schotse spellen en activiteiten. Kilt inbegrepen!

Wij kunnen uiteraard begrijpen als jullie liever een uitje hebben dat wat rustiger is. Het is natuurlijk ook een kans om even lekker te ontspannen. Tijdens onze Foute Bingoshow trainen we maar al te graag jullie lachspieren. Met unieke rondes is dit geen “normale” Bingo, maar een heuse show met humor, gezelligheid en onderlinge strijd! Dit zijn slechts twee van de 25+ activiteiten die we bij Uitjesbazen aanbieden. Bel ons gerust voor advies op maat!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Terneuzen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Terneuzen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden. “Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Uitjesbazen. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. We zijn op afstand begeleid en kregen heldere instructies. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!” Amy Westerbeke Zierikzee – 10 personen Wie is de Rat?
De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk! “Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz Show Deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)” Linda van Rijsbergen Breda – 50 personen Quiz Show Deluxe
We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! “We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.” Simone van den Heuvel Rotterdam – 30 personen Gek op Holland Quiz
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Super leuk, en top georganiseerd! ”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!” M. van Wijnen Roosendaal – 30 personen Quaranteambuilding

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Terneuzen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Terneuzen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Terneuzen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitjes in Terneuzen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!