fbpx

Personeelsuitje Middelburg

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Middelburg? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Middelburg

Ga voor een personeelsuitje in Middelburg!

Kijk even op de agenda, er staat weer een personeelsuitje aan te komen. Ben jij nog op zoek naar een gave invulling? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! Ontdek de prachtige historische stad Middelburg in Zeeland en ga aan de slag met een van onze stadsspellen. Teambuilding en samenwerken staan garant!

Happen en stappen in Middelburg

Stap het centrum van Middelburg in en ga aan de slag met een van onze spellen. “Escape the City” is hét uitje om in de schoenen te stappen van een echt recherche team. Er is namelijk een serial killer on the loose in de stad, en het is aan jullie om de dader te achterhalen. Onderzoek de plaatsen delict en ga aan de slag met cryptische aanwijzingen, opdrachten en puzzels. Beetje bij beetje wordt het daderprofiel duidelijk. Welk team weet als eerste de juiste persoon aan te wijzen?

Ook kun je tijdens “Crazy 88” aan de slag gaan met de meest (te) gekke opdrachten. Praat met een hond, eet babyvoeding en geef een vreemdeling een compliment. Dit zijn slechts een paar van de opdrachten waar je aan kunt denken tijdens dit uitje. Per level zullen de opdrachten moeilijker en uitdagender worden. Weet jullie team de meeste opdrachten te voltooien en de meeste punten te verzamelen? Welk van deze stadsspellen je ook kiest, al onze uitjes zijn te combineren met een hapje of een drankje. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Middelburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Middelburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Middelburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Middelburg?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Middelburg!

Offerte aanvragen 0413-302773