fbpx

Personeelsuitje

Zeeland

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Zeeland? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Zeeland

Een personeelsuitje organiseren in Zeeland

Ontdek de adembenemende schoonheid van Zeeland tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Laat je betoveren door de schilderachtige kustlijn, de historische steden en de ontspannen sfeer van deze bijzondere provincie. Samen met je collega’s geniet je van een dag vol avontuur, teambuilding en gezelligheid in het prachtige Zeeland. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zeeland?

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de levendige kant van Zeeland tijdens ons spectaculaire personeelsuitje! Bij Uitjesbazen hebben we twee onweerstaanbare uitjes die enorm populair zijn.

Voor een hilarische en knotsgekke ervaring is Crazy 88 Deluxe een absolute aanrader. Gewapend met een lijst vol knotsgekke opdrachten gaan jij en je collega’s de uitdaging aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Van het overtuigen van een vreemde om samen een dansje te doen tot het uitvoeren van een spontane flashmob, niets is te gek tijdens dit avontuur vol humor en teamwork.

Als je op zoek bent naar een spannende en uitdagende activiteit, dan is Escape the City dé keuze. Jij en je team worden opgesloten in het hart van een bruisende stad in Zeeland, waar jullie geconfronteerd worden met een reeks raadsels, puzzels en uitdagingen. Alleen door slim samen te werken en alle hints te ontrafelen, kunnen jullie de stad ontsnappen binnen de tijdslimiet. Wie heeft het brein en de strategie om de code te kraken en als eerste te ontsnappen?

Met deze twee geweldige uitjes bieden wij jou en je collega’s de kans om Zeeland op een unieke en opwindende manier te verkennen. Of je nu kiest voor de knotsgekke opdrachten van Crazy 88 Deluxe of de spannende escaperoom-uitdaging van Escape the City, je bent verzekerd van een dag vol plezier, teambuilding en spanning.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zeeland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Zeeland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeeland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zeeland?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Zeeland!

Offerte aanvragen 0413-302773