Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Zeeland

Ontdek de adembenemende schoonheid van Zeeland tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Laat je betoveren door de schilderachtige kustlijn, de historische steden en de ontspannen sfeer van deze bijzondere provincie. Samen met je collega’s geniet je van een dag vol avontuur, teambuilding en gezelligheid in het prachtige Zeeland. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zeeland?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Zeeland.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de levendige kant van Zeeland tijdens ons spectaculaire personeelsuitje! Bij Uitjesbazen hebben we twee onweerstaanbare uitjes die enorm populair zijn.

Voor een hilarische en knotsgekke ervaring is Crazy 88 Deluxe een absolute aanrader. Gewapend met een lijst vol knotsgekke opdrachten gaan jij en je collega’s de uitdaging aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Van het overtuigen van een vreemde om samen een dansje te doen tot het uitvoeren van een spontane flashmob, niets is te gek tijdens dit avontuur vol humor en teamwork.

Als je op zoek bent naar een spannende en uitdagende activiteit, dan is Escape the City dé keuze. Jij en je team worden opgesloten in het hart van een bruisende stad in Zeeland, waar jullie geconfronteerd worden met een reeks raadsels, puzzels en uitdagingen. Alleen door slim samen te werken en alle hints te ontrafelen, kunnen jullie de stad ontsnappen binnen de tijdslimiet. Wie heeft het brein en de strategie om de code te kraken en als eerste te ontsnappen?

Met deze twee geweldige uitjes bieden wij jou en je collega’s de kans om Zeeland op een unieke en opwindende manier te verkennen. Of je nu kiest voor de knotsgekke opdrachten van Crazy 88 Deluxe of de spannende escaperoom-uitdaging van Escape the City, je bent verzekerd van een dag vol plezier, teambuilding en spanning.

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Zeeland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de provincie Zeeland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden. “Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Uitjesbazen. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. We zijn op afstand begeleid en kregen heldere instructies. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!” Amy Westerbeke Zierikzee – 10 personen Wie is de Rat?
De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk! “Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz Show Deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)” Linda van Rijsbergen Breda – 50 personen Quiz Show Deluxe
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! “We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.” Simone van den Heuvel Rotterdam – 30 personen Gek op Holland Quiz
Super leuk, en top georganiseerd! ”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!” M. van Wijnen Roosendaal – 30 personen Quaranteambuilding

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Zeeland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeeland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Zeeland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze personeelsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Zeeland!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!