Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Kies Nieuwegein voor jullie personeelsuitje

Genoeg van de grijze kantoorwanden en alledaagse teambuilding? Laat Nieuwegein jullie speeltuin zijn voor personeelsuitjes vol hilariteit en avontuur! Van verbazingwekkende stadsspellen tot gekke workshops. Wij zorgen voor het perfecte uitje voor jullie!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Nieuwegein.

Een origineel personeelsuitje

Nieuwegein wacht op jullie met spannende avonturen. Van intrigerende stadsspellen die de straten van Nieuwegein als jullie speelveld gebruiken, tot creatieve workshops die de artistieke kant van jullie team ontketenen, wij brengen een verfrissende wind in traditionele personeelsuitjes.

Ontdek Nieuwegein op een unieke manier

Laat de formele kleding achterwege, rol je mouwen op en duik in de dynamische sfeer van Nieuwegein. Deze stad wordt jullie omgeving voor onvergetelijke teammomenten. Vergeet de zakelijke sleur en laat Nieuwegein jullie inspireren voor een dag vol lachen, uitdagingen en versterkte teamgeest. Dus, trek die stropdas los, omarm de energie van Nieuwegein en ontdek dat personeelsuitjes van Uitjesbazen ongelooflijk leuk zijn!

Nieuwegein | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Nieuwegein

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Nieuwegein mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitje in Nieuwegein en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben! “Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!” Marco Schokker Utrecht – 17 personen PubQuiz op locatie
Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! “Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.” Maartje Vermeer Veenendaal – 17 personen Foute Bingo
Iedereen vond het een supergezellige avond. “Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!” Monique Oosterbeek Amersfoort – 32 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo
Inmiddels hebben wij jullie spel gespeeld. Erg leuk. Esther Brantjes Tiel – 11 personen The Hack Game

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Nieuwegein. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Nieuwegein en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Nieuwegein?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Nieuwegein!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!