fbpx

Personeelsuitje Nieuwegein

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Nieuwegein? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Nieuwegein

Een personeelsuitje organiseren in Nieuwegein

Welkom bij Uitjesbazen, dé specialist in unieke personeelsuitjes! Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring in Nieuwegein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons je team verrassen met een dag vol avontuur, teambuilding en plezier in deze bruisende stad aan de rand van Utrecht.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek onze spannende selectie van personeelsuitjes in Nieuwegein, waarbij we de nieuwste trends combineren met teambuilding en plezier! Ga de uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en codes moeten kraken om te ontsnappen. Voor een interactieve en adrenalineverhogende ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij jullie op zoek gaan naar verborgen aanwijzingen in de stad.

En voor een futuristisch avontuur kunnen jullie kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie met behulp van virtual reality-technologie worden ondergedompeld in andere werelden. Kies het perfecte uitje dat past bij jullie team en beleef een onvergetelijke dag vol teamwork en entertainment in het bruisende Nieuwegein!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Nieuwegein en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Nieuwegein met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nieuwegein en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Nieuwegein?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Nieuwegein!

Offerte aanvragen 0413-302773