Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Op jacht in de Ardennen

Gaan jullie op jacht in de Ardennen op de nieuwe Mask? Of liever een van onze binnenactiviteiten? Uitjesbazen organiseert unieke en interactieve activiteiten, ook in België. Bekijk op je gemak alle mogelijkheden en kies jouw favoriete uitje.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in de Ardennen.

Een mysterieus personeelsuitje

Duik in de mysterieuze wereld in de Ardennen. Weten jullie te ontsnappen uit de escape room? Duik in spannende outdoor avonturen zoals onze eigen Wie is de Rat. Als jullie liever binnen blijven, staan te gekke VR-workshops en interactieve quizzen klaar om jullie brein te kraken en de lachspieren flink te trainen.

Nog niet uitgekeken in de Ardennen? Wij staan te popelen om samen met jullie de ideale overnachtingsplek te vinden. Met jullie voorkeuren in gedachten, speuren we naar de perfecte locatie. Op die manier toveren we jullie bedrijfsuitje om in een fantastisch weekendje weg.

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in de Ardennen

In de natuur, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de Ardennen. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in de Ardennen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in de Ardennen. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje de omgeving van de Ardennen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in de Ardennen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!