Uitje aanvragen
25+ originele groepsactiviteiten
25+ originele groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Hoogeveen

Ontdek de bruisende stad Hoogeveen, waar groepsactiviteiten tot leven komen! Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijk bedrijfsuitje, een teambuildingactiviteit of gewoon een gezellige dag met vrienden, Hoogeveen heeft voor elk wat wils. Beleef samen met Uitjesbazen een dag vol plezier, uitdagingen en onvergetelijke herinneringen in het hart van Drenthe!

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteit in Hoogeveen.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de veelzijdige groepsactiviteiten in Hoogeveen! Met onze City Games kunnen teams de stad verkennen en uitdagende opdrachten volbrengen. Onze Escape Rooms bieden een spannende en intense ervaring waarbij je puzzels moet oplossen om te ontsnappen. Stap in de virtuele wereld met onze VR Workshops en beleef avonturen als nooit tevoren. Ga voor avontuur, spanning en technologie met Uitjesbazen in Hoogeveen!

Kortom: wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen organiseert voor jullie dé perfecte activiteit op locatie naar keuze in Hoogeveen. Bekijk op je gemak onze activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij begeleiden jullie activiteit graag. 🙂

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in Hoogeveen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Hoogeveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in Hoogeveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hoogeveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Hoogeveen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Hoogeveen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!