Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een activiteit doen in Assen? Goed idee!

Assen inzetten als het strijdtoneel voor een originele groepsactiviteit? Dat juichen wij alleen maar toe. Deze mooie plaats in Drenthe heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen de TT Assen. Ontdek de stad op unieke wijze met de stadsspellen van Uitjesbazen. Bijvoorbeeld met Escape the City, waarbij het centrum wordt omgetoverd tot één grote escape room.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Assen.

Grijp de dader in de kraag

Er is een moord gepleegd. En nog een. En nog een. Van de seriemoordenaar ontbreekt echter ieder spoor. Daarom schakelt de hoofdrechercheur jullie hulp in om het moordonderzoek voort te zetten. Bezoek de verschillende plaatsen delict op hotspots van Assen. Lukt het jullie om op basis van de bewijsmaterialen en getuigenverklaringen de dader, het moordwapen en het motief te achterhalen? Dan mogen jullie jezelf winnaar van Escape the City noemen. Tenminste, als een ander team niet sneller was… 😉

Indoor moordspel op locatie

Minstens zo leuk is onze vergelijkbare indoor activiteit: het Moordspel op locatie. Deze is zelfs te boeken als een diner game, waarbij de activiteit en eten elkaar afwisselen. Loopt het water je al in de mond? Onze Uitjesbazen kijken graag met je mee hoe we jullie bedrijfsuitje onvergetelijk kunnen maken.

Assen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Assen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Assen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Assen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,7/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit. Anniek Heeres Groningen – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Assen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Assen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Assen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Assen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!