fbpx

Groepsactiviteit Coevorden

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Coevorden? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Coevorden

Een activiteit organiseren in Coevorden

Welkom in Coevorden, een historische stad in het prachtige Drenthe! Bij Uitjesbazen bieden we een unieke groepsactiviteit aan die je meeneemt op een spannend avontuur door de rijke geschiedenis en charmante straten van deze stad. Samen met je team ga je op ontdekkingstocht, puzzelen en uitdagingen aangaan, terwijl je tegelijkertijd geniet van de gezellige sfeer en bijzondere bezienswaardigheden die Coevorden te bieden heeft.

Altijd een te gekke activiteit

Welkom in Coevorden, waar Uitjesbazen een scala aan opwindende groepsactiviteiten biedt om je teamuitje onvergetelijk te maken! Waan je in een mysterie met ons “Moorddiner”, waar je tijdens een heerlijk diner samen met je team een moordzaak oplost. Durf je de uitdaging aan te gaan? Kies dan voor het knotsgekke “Crazy 88 Deluxe”, waarbij je met je team de meest hilarische opdrachten uitvoert in het centrum van Coevorden.

Wil je de stad op een unieke manier verkennen en tegelijkertijd puzzels oplossen? Ga dan voor “Escape the City”, waarbij je binnen de tijd de stad moet bevrijden van een spannende calamiteit. En voor een spel vol intriges en verrassingen is er “Wie is de Rat”, waarbij je moet ontdekken wie van je teamleden de geheime rat is. Kies jouw favoriete uitje en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding in Coevorden met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Coevorden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Online Escape Game: The Firm
Groepsactiviteit Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Coevorden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Coevorden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Coevorden?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Coevorden!

Offerte aanvragen 0413-302773