fbpx

Groepsactiviteit Drenthe

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Drenthe? Bijvoorbeeld in Assen of Emmen? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Drenthe

Leuke groepsactiviteiten in Drenthe

Zijn jullie op zoek naar een gezellige en leuke groepsactiviteit? Uitjesbazen organiseert al meer dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten. Er is voor ieder wat wils. Binnen– of buitenactiviteiten. Grote of kleine groepen. Wij maken jullie dag in Drenthe onvergetelijk! Of je nou kiest voor een Wie is de Rat City game in Assen of een Pubquiz op kantoor. Wij verzorgen alle groepsactiviteiten van a tot z. Het enige wat je nog moet doen is jullie gewenste stad of locatie kiezen, dan regelen wij de rest. Wil je alvast wat meer informatie over de werking van de groepsactiviteit? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, zij helpen je graag verder.

Uitermate geschikt voor grote groepen

Onze eigen ontwikkelde groepsactiviteiten zijn makkelijk op te bouwen en te spelen waar en wanneer je maar wil. Ook hebben wij er een competitieve groepsactiviteit van gemaakt. Zodat er meer veel groepen tegelijkertijd gespeeld kan worden. Door deze ontwikkeling kunnen wij groepsactiviteiten aanbieden voor groepen tot wel 2.500 personen. Alle uitjes passen namelijk in onze busjes, waarmee wij het hele land door reizen. De keuze is reuze en ditmaal volledig aan jullie. Kiezen jullie voor een Moorddiner in jullie favoriete restaurant? Gaan jullie de stad Assen of Emmen verkennen tijdens een van onze stadsspellen? Zijn jullie van plan om de strijd te gaan met of juist tegen elkaar? Uitjesbazen biedt talloze mogelijkheden!

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Drenthe met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Drenthe.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Drenthe en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten georganiseerd worden?

Overal en nergens. Letterlijk!

Wil je dat de groepsactiviteit georganiseerd wordt bij jullie op kantoor? Geen probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor Virtual Reality op locatie, de Ik hou van Holland Quiz of het moordspel. Maar wat als jij wil dat de activiteit plaatsvindt in een café of kroeg? Geen probleem. Op een parkeerplaats? Geen probleem. Bij jullie thuis? Geen probleem. De top van een flatgebouw? We hebben onszelf wel duidelijk gemaakt zo… Check vooral even al onze bedrijfsuitjes voor de mogelijke groepsactiviteiten!

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Drenthe

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Drenthe

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Drenthe

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Drenthe!

Offerte aanvragen 0413-302773