fbpx

Teamuitje Valkenswaard

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Valkenswaard? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Valkenswaard

Een origineel uitje in Valkenswaard

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een spannend en avontuurlijk teamuitje in het prachtige Valkenswaard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek samen met je team de adembenemende natuur, uitdagende activiteiten en onvergetelijke ervaringen die Valkenswaard te bieden heeft tijdens een onvergetelijk uitje georganiseerd door Uitjesbazen.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen organiseren we de meest spectaculaire teamuitjes in het betoverende Valkenswaard. Onze escape rooms bieden een unieke mix van spanning, puzzels en teamwork. Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, codes te kraken en de tijd te verslaan terwijl je probeert te ontsnappen uit een uitdagende omgeving.

Naast onze escape rooms bieden we ook opwindende escape games aan, waarbij je de stad Valkenswaard als speelveld gebruikt. Ga de straten op en los mysteries op, terwijl je verschillende locaties verkent en samenwerkt om de missie te volbrengen.

Voor een meeslepende en futuristische ervaring kun je kiezen voor onze VR-uitjes. Stap in een virtuele wereld waarin je samen met je team deelneemt aan spannende avonturen. Van het besturen van een ruimteschip tot het oplossen van puzzels in een mysterieuze dimensie, onze VR-uitjes zorgen voor een onvergetelijke en interactieve ervaring.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Valkenswaard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teamuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Teamuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Valkenswaard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenswaard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Valkenswaard?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Valkenswaard!

Offerte aanvragen 0413-302773