Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een waanzinnig teamuitje in Dokkum

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding ervaring? Wij nodigen je uit om mee te doen aan onze onvergetelijke teambuildingactiviteiten in het prachtige Dokkum. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in een uitdagende en vermakelijke activiteit die de teamgeest versterkt en de banden binnen jouw team versterkt. Heb jij even geen inspiratie of ideeën voor een originele teambuilding activiteit? Bekijk hier dan onze Top 10 bedrijfsuitjes.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Dokkum.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding in Dokkum met Uitjesbazen. Onze escape room zullen je team op de proef stellen met uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en een race tegen de klok om te ontsnappen. Of je nu een avontuurlijke speurneus bent of een strategische denker, onze escape games bieden een unieke en opwindende ervaring voor alle deelnemers.

Voor een extra dosis innovatie en technologie kunnen onze VR-uitjes je team transporteren naar virtuele werelden vol uitdagingen en teamwork. Kies uit een breed scala aan activiteiten en maak van jouw teambuilding in Dokkum een onvergetelijk succes met Uitjesbazen!

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Dokkum

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Plezier op elke locatie

Graag in Dokkum of omstreken een activiteit boeken? Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Voor zowel binnen als buiten hebben we veel verschillende uitjes. Dus even last van het Hollandse weer? Bekijk dan onze indoor activiteiten. Schijnt het zonnetje? Bekijk dan onze heerlijke outdoor activiteiten.

Verbeter jullie teambuilding

Graag de samenwerking en teambuilding binnen het team verbeteren? Dan zijn onze bedrijfsuitjes perfect voor jullie. Met onze activiteiten wordt de sfeer en teambuilding in jullie team beter. Durven jullie de strijd aan?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Dokkum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dokkum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Dokkum?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Dokkum!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!