Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Met je collega’s op pad in Heerenveen

Ben je op zoek naar een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Heerenveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bereid je voor op een dag vol plezier, samenwerking en uitdagingen die jullie team dichter bij elkaar zullen brengen.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Heerenveen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek onze spannende teambuildinguitjes in Heerenveen! Duik in de wereld van mysterie en puzzels met onze uitdagende escape rooms, waar jullie samen moeten werken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een moderne twist bieden we ook uitdagende en interactieve escape games, waarbij jullie met behulp van tablets en augmented reality op zoek gaan naar verborgen aanwijzingen en raadsels oplossen.

Altijd het perfecte teamuitje

Voor een unieke en futuristische ervaring hebben we ook virtual reality (VR) uitjes, waar jullie in een andere wereld stappen en als team verschillende virtuele avonturen beleven. Laat je verrassen door de diverse mogelijkheden en creëer een onvergetelijke teambuildingervaring in Heerenveen!

Heerenveen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Heerenveen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Heerenveen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Heerenveen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Heerenveen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Heerenveen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Heerenveen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!