fbpx

Teambuilding Leeuwarden

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Leeuwarden? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Leeuwarden

Een waanzinnig teamuitje in Leeuwarden

Welkom bij Uitjesbazen! Ben jij klaar om een onvergetelijke teambuilding-ervaring te beleven in het prachtige Leeuwarden? Duik samen met je collega’s in de bruisende Friese cultuur, ontdek de historische straten en laat je verrassen door onze uitdagende en verbindende activiteiten. Bereid je voor op een dag vol plezier, teamwork en onvergetelijke herinneringen in deze charmante stad!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwinding en uitdaging van Leeuwarden met onze diverse teambuilding uitjes! Ga de ultieme uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jij en je team samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een modernere twist bieden onze escape games een unieke combinatie van fysieke en digitale uitdagingen, waarbij virtual reality en augmented reality worden gebruikt om jullie teamwork op de proef te stellen. En als je op zoek bent naar een buitengewone ervaring, neem dan deel aan onze VR-uitjes, waarbij je met behulp van geavanceerde technologie volledig wordt ondergedompeld in spannende virtuele werelden. Kies jouw favoriete activiteit en bereid je voor op een dag vol adrenaline, samenwerking en plezier in het hart van Leeuwarden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leeuwarden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Leeuwarden?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Leeuwarden!

Offerte aanvragen 0413-302773