Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Leer elkaar écht kennen in Leeuwarden

Ben jij klaar om een onvergetelijke teambuilding-ervaring te beleven in het prachtige Leeuwarden? Duik samen met je collega’s in de bruisende Friese cultuur, ontdek de historische straten en laat je verrassen door onze uitdagende en verbindende activiteiten. Bereid je voor op een dag vol plezier, teamwork en onvergetelijke herinneringen in deze charmante stad!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Leeuwarden.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwinding en uitdaging van Leeuwarden met onze diverse teambuilding uitjes! Ga de ultieme uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jij en je team samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Unieke spellen op locatie

Voor een modernere twist bieden onze escape games een unieke combinatie van fysieke en digitale uitdagingen, waarbij virtual reality en augmented reality worden gebruikt om jullie teamwork op de proef te stellen. En als je op zoek bent naar een buitengewone ervaring, neem dan deel aan onze VR-uitjes, waarbij je met behulp van geavanceerde technologie volledig wordt ondergedompeld in spannende virtuele werelden. Kies jouw favoriete activiteit en bereid je voor op een dag vol adrenaline, samenwerking en plezier in het hart van Leeuwarden!

Leeuwarden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Leeuwarden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Leeuwarden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Leeuwarden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Leeuwarden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Leeuwarden?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Leeuwarden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!