fbpx

Teambuilding Leeuwarden

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Leeuwarden? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Leeuwarden

Leer elkaar écht kennen in Leeuwarden

Ben jij klaar om een onvergetelijke teambuilding-ervaring te beleven in het prachtige Leeuwarden? Duik samen met je collega’s in de bruisende Friese cultuur, ontdek de historische straten en laat je verrassen door onze uitdagende en verbindende activiteiten. Bereid je voor op een dag vol plezier, teamwork en onvergetelijke herinneringen in deze charmante stad!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwinding en uitdaging van Leeuwarden met onze diverse teambuilding uitjes! Ga de ultieme uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jij en je team samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een modernere twist bieden onze escape games een unieke combinatie van fysieke en digitale uitdagingen, waarbij virtual reality en augmented reality worden gebruikt om jullie teamwork op de proef te stellen. En als je op zoek bent naar een buitengewone ervaring, neem dan deel aan onze VR-uitjes, waarbij je met behulp van geavanceerde technologie volledig wordt ondergedompeld in spannende virtuele werelden. Kies jouw favoriete activiteit en bereid je voor op een dag vol adrenaline, samenwerking en plezier in het hart van Leeuwarden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Teambuilding activiteit Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leeuwarden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Leeuwarden?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Leeuwarden!

Offerte aanvragen 0413-302773