Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Fryslân, dé locatie voor jullie teamuitje

Wij nodigen je uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Friesland. Laat je verrassen door de betoverende landschappen, de rijke cultuur en de warme Friese gastvrijheid terwijl we samen werken aan teamversterking en plezier.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in Friesland.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de unieke teambuildinguitjes die Friesland te bieden heeft bij Uitjesbazen! Duik in een spannende en uitdagende escape room, waar jij en je team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen. Of ga voor een adrenalinekick met onze escape games, waarbij je op locatie door de stad moet rennen en aanwijzingen moet verzamelen om de missie te volbrengen.

Voor een moderne en meeslepende ervaring kun je kiezen voor onze virtual reality (VR) uitjes, waarbij je samen met je team in een virtuele wereld stapt en samenwerkt om doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging, een avontuur of gewoon een gezellige tijd met je team, onze teambuildinguitjes in Friesland bieden voor ieder wat wils.

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in Friesland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in de provincie Friesland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie activiteit

Combineer jullie teambuilding activiteit in Friesland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Friesland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Friesland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze activiteiten veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Friesland!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!