fbpx

Teambuilding Friesland

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Friesland? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Friesland. Van Drachten tot Heerenveen, wij komen naar jullie toe!

home-huis-usp-uitjesbazen

Te spelen door heel Friesland

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Friesland

Dé leukste activiteit organiseren in Friesland

Bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres voor jullie teambuilding activiteit. Met meer dan 25+ uitjes is de keuze reuze. Een activiteit op locatie met een van onze begeleiders? Of liever zelfstandig op pad via onze app? Alles is mogelijk. Van Sneek tot Dokkum, geen plek is te gek. Wij komen met alle plezier naar jullie toe!

Een actieve teambuilding activiteit

Zijn jullie een sportief team en gaan jullie graag op pad door een stad naar keuze? Dan zijn onze stadsspellen perfect voor jullie. Bij Wie is de Rat beleven jullie hét listigste avontuur van Friesland. Als jullie van wat meer uitdaging houden is Escape the City de ideale activiteit.

Liever een activiteit op locatie? Bekijk dan onze Escape games en diner games. Ontdek bijvoorbeeld het moorddiner in combinatie met een lunch of diner.

Houden jullie meer van Quizzen en Spelshows? Onze enthousiaste begeleiders komen graag jullie kant op om er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Friesland met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Friesland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in Friesland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Friesland!

Offerte aanvragen 0413-302773