Uitje aanvragen

Avontuur aan het water

In de Biesbosch wordt jullie teambuilding een gegarandeerd succes. Kunnen jullie ontsnappen uit een spannende escape room in de prachtige omgeving aan het water? Geniet van een dag vol avontuur en samenwerking. De Biesbosch is jullie mysterieuze omgeving voor dé perfecte teambuilding.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in de Biesbosch.

Ontsnap uit de Biesbosch

De Biesbosch is een mysterieuze omgeving voor jullie escape games. Weten jullie op tijd te ontsnappen? Onze spannende escape games dagen niet alleen jullie brein uit, maar zullen ook zorgen voor dé perfecte teambuilding. Of ga voor één van de andere activiteiten.

Beleef een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Omarm de relaxte sfeer van de Biesbosch waar jullie team een onvergetelijke dag zal beleven. Trek die avontuurlijke schoenen aan en laat jullie hersenen kraken. Maak je klaar voor een dag vol mysterieus plezier en uitdagingen.

Biesbosch | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in de Biesbosch

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in de Biesbosch mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teambuilding

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in de Biesbosch. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
We komen zeker nog een keertje terug! “Onze host had de Bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!” Sanne Fraanje Breda – 18 personen Foute Bingo
Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Sylvia Kruithof Rotterdam – 40 personen Foute Bingo
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in de Biesbosch. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Biesbosch en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

De Biesbosch is een prachtig gebied voor onze activiteiten.

Zo worden onze activiteiten veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in de Biesbosch!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!