Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Laat het avontuur beginnen in de Ardennen

Stap in een spannend avontuur vol teambuilding in de Ardennen. Van uitdagende outdoor activiteiten tot hilarische workshops en foute bingo’s. Uitjesbazen zorgt voor dé perfecte teambuilding voor jullie. De Ardennen is de uitstekende plek voor alle activiteiten, zowel binnen als buiten. Dus maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol uitdagingen en humor.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte teambuilding activiteit in de Ardennen.

Actieve teambuilding in de Ardennen

In de Ardennen wordt jullie teambuilding een spannend avontuur dat niet snel wordt vergeten. In het midden van de bossen dagen we jullie uit voor een dag vol spannende outdoor activiteiten en workshops. Gaat jullie team winnen bij Expeditie Robinson? Of zijn de Highland Games voor jullie een schot in de roos?

Eén ding is zeker: teambuilding bij Uitjesbazen is nooit saai. Stap uit je comfortzone en trek de sportieve outfit vast aan. Toch slecht weer? Wij hebben ook een ruim aanbod aan binnen activiteiten. Bekijk al onze mogelijkheden of doe inspiratie op bij onze top 10 bedrijfsuitjes.

Uitje aanvragen

Populaire teambuilding activiteiten in de Ardennen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teambuilding activiteiten

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in de Ardennen. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie teambuilding

Combineer jullie teambuilding activiteit in de Ardennen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in de Ardennen. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van de Ardennen?

Onze teambuilding activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in de Ardennen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!