fbpx

Personeelsuitje Heerenveen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Heerenveen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Heerenveen

Een personeelsuitje organiseren in Heerenveen

Welkom in Heerenveen, de bruisende stad in het hart van Friesland! Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje vol plezier, teambuilding en gezelligheid. Laat je verrassen door de unieke activiteiten, prachtige omgeving en gastvrije Friese gastvrijheid tijdens deze onvergetelijke dag in Heerenveen!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van escape rooms, escape games en virtual reality tijdens onze onvergetelijke personeelsuitjes in Heerenveen! Werk samen met je collega’s om uit een mysterieuze escape room te ontsnappen, waarbij puzzels, raadsels en teamwork centraal staan.

Of ga de uitdaging aan in een interactieve escape game, waarbij je op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen en geheime codes om de missie te voltooien. Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij je met behulp van virtual reality technologie naar andere werelden reist en spannende avonturen beleeft. Kortom, onze personeelsuitjes in Heerenveen zorgen voor een onvergetelijke en teamversterkende ervaring waarbij plezier en samenwerking centraal staan!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Heerenveen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Heerenveen!

Offerte aanvragen 0413-302773