Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Heerenveen

Welkom in Heerenveen, de bruisende stad in het hart van Friesland! Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje vol plezier, teambuilding en gezelligheid. Laat je verrassen door de unieke activiteiten, prachtige omgeving en gastvrije Friese gastvrijheid tijdens deze onvergetelijke dag in Heerenveen!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Heerenveen.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van escape rooms, escape games en virtual reality tijdens onze onvergetelijke personeelsuitjes in Heerenveen! Werk samen met je collega’s om uit een mysterieuze escape room te ontsnappen, waarbij puzzels, raadsels en teamwork centraal staan.

Of ga de uitdaging aan in een interactieve escape game, waarbij je op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen en geheime codes om de missie te voltooien. Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij je met behulp van virtual reality technologie naar andere werelden reist en spannende avonturen beleeft. Kortom, onze personeelsuitjes in Heerenveen zorgen voor een onvergetelijke en teamversterkende ervaring waarbij plezier en samenwerking centraal staan!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Heerenveen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Heerenveen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Heerenveen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!