fbpx

Personeelsuitje Friesland

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Friesland? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Friesland

Een activiteit organiseren in Friesland

Ahhh, het mooie Friesland. Bekend door zijn mooie plaatsen zoals Leeuwarden, Sneek en Dokkum. Wil jij een bedrijfsuitje organiseren in een van deze steden? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Met een breed scala aan allerlei verschillende activiteiten weten wij bij elke groepsamenstelling een passend uitje te vinden! Binnen, buiten, bij slecht weer of goed weer, wij staan altijd voor je klaar!

 

Ideeën personeelsuitjes Friesland

Maak je personeelsfeest compleet met een gepersonaliseerde Quizshow Deluxe of een Foute Bingo Show. Bij een van onze quizzen of spelshows is het gegarandeerd een feestje voor alle collega’s!

Of kies voor een uitdagende escape game vol interactieve opdrachten. Voor een compleet andere unieke ervaring bieden we ook VR-uitjes aan. Ontmantel in groepen de bom tijdens ”Keep talking an no one explodes” en zet de snelste tijd neer voor een troffee! Onze VR-Teambuilding is spannend, uitdagend en vereist samenwerking!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Friesland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

 

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Friesland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Friesland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Friesland is een populaire bestemming voor onze activiteiten

Zo worden er veel personeelsuitjes geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Friesland!

Offerte aanvragen 0413-302773