fbpx

Personeelsuitje Friesland

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie personeelsuitje in Friesland? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste personeelsuitjes in de hele provincie!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Friesland

Een leuk personeelsuitje organiseren in Friesland

Als een van de mooiste provincies van Nederland biedt Friesland tal van mogelijkheden voor het organiseren van een tof personeelsuitje. Wat dacht je van een geweldige diner game, een spannende escape room of een ludieke quizshow? Wij komen op naar elke locatie in heel de provincie. Van Leeuwarden tot Heerenveen en Sneek. Zijn jullie klaar voor een gezellige tijd en waanzinnige activiteiten?

Een origineel personeelsuitje voor jullie gezelschap!

Bij Uitjesbazen bieden wij de meest originele en spraakmakende uitjes in ons repertoire aan. Ga samen met je team op een spannende ontdekkingstocht tijdens Escape the City, waarbij je de recherche helpt bij het oplossen van een cold case. Pak de dader voordat het te laat is! Als je liever een stadsspel wilt met een luchtiger onderwerp, dan is Crazy 88 hét spel om je collega’s op een heel andere manier te leren kennen.

Daarnaast kunnen wij uitjes op locatie bij jullie op kantoor of werkvloer organiseren. Bij de Maffia Gijzeling transformeren wij één of meerdere ruimtes tot echte escape rooms. Bovendien is het mogelijk om een van onze quizshows of spelshows op deze locatie te verzorgen. Als jullie geen ruimte hebben op jullie werkomgeving, is dat geen probleem. Wij organiseren ook personeelsuitjes bij horecagelegenheden en evenementenlocaties!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in de hele provincie Friesland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Als jullie de keuze gemaakt hebben tussen een van onze uitjes zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. We komen naar de locatie die jullie kiezen en bereiden alles voor. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Friesland!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wat zijn we toch trots op onze personeelsuitjes!

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Friesland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel de provincie. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Boek een personeelsuitje in een stad of in de omgeving van Friesland!

Onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Friesland!

Offerte aanvragen0413-302773