Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Friesland

Ahhh, het mooie Friesland. Bekend door zijn mooie plaatsen zoals Leeuwarden, Sneek en Dokkum. Wil jij een bedrijfsuitje organiseren in een van deze steden? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Met een breed scala aan allerlei verschillende activiteiten weten wij bij elke groepsamenstelling een passend uitje te vinden! Binnen, buiten, bij slecht weer of goed weer, wij staan altijd voor je klaar!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Friesland.

Ideeën personeelsuitjes Friesland

Maak je personeelsfeest compleet met een gepersonaliseerde Quiz Show Deluxe of een Foute Bingoshow. Bij een van onze quizzen of spelshows is het gegarandeerd een feestje voor alle collega’s!

Escapen in Friesland

Of kies voor een uitdagende escape game vol interactieve opdrachten. Voor een compleet andere unieke ervaring bieden we ook VR-uitjes aan. Ontmantel in groepen de bom tijdens ”Keep talking and no one explodes” en zet de snelste tijd neer voor een troffee! Onze VR-Teambuilding is spannend, uitdagend en vereist samenwerking!

Friesland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Friesland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Friesland mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de provincie Friesland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Friesland. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Friesland en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Friesland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze personeelsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Friesland!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!