Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Leeuwarden

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je klaar om Leeuwarden te verkennen op een unieke en spannende manier? Ons aankomende personeelsuitje biedt de perfecte gelegenheid om de charme van deze historische stad te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd teambuilding en plezier ervaart. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol avontuur, competitie en gezelligheid in het prachtige Leeuwarden!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Leeuwarden.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan personeelsuitjes in Leeuwarden die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen! Onze escape rooms bieden een spannende en uitdagende ervaring waarbij teams moeten samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor de liefhebbers van virtuele realiteit hebben we ook een uitgebreid aanbod van VR-uitjes, waarbij je jezelf kunt onderdompelen in een digitale wereld vol avontuur en adrenaline.

En als je op zoek bent naar een combinatie van denkwerk en actie, dan zijn onze escape games perfect voor jou! Kies uit verschillende thema’s en werk samen met je collega’s om mysteries op te lossen en missies te voltooien. Kortom, bij Uitjesbazen vind je de ideale personeelsuitjes in Leeuwarden die zorgen voor teambuilding, plezier en een onvergetelijke ervaring!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Leeuwarden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leeuwarden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Leeuwarden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Leeuwarden!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!