Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Leeuwarden

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je klaar om Leeuwarden te verkennen op een unieke en spannende manier? Ons aankomende personeelsuitje biedt de perfecte gelegenheid om de charme van deze historische stad te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd teambuilding en plezier ervaart. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol avontuur, competitie en gezelligheid in het prachtige Leeuwarden!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Leeuwarden.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan personeelsuitjes in Leeuwarden die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen! Onze escape rooms bieden een spannende en uitdagende ervaring waarbij teams moeten samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor de liefhebbers van virtuele realiteit hebben we ook een uitgebreid aanbod van VR-uitjes, waarbij je jezelf kunt onderdompelen in een digitale wereld vol avontuur en adrenaline.

Een dag vol teambuilding en plezier

En als je op zoek bent naar een combinatie van denkwerk en actie, dan zijn onze escape games perfect voor jou! Kies uit verschillende thema’s en werk samen met je collega’s om mysteries op te lossen en missies te voltooien. Kortom, bij Uitjesbazen vind je de ideale personeelsuitjes in Leeuwarden die zorgen voor teambuilding, plezier en een onvergetelijke ervaring!

Leeuwarden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Leeuwarden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Leeuwarden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Leeuwarden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Leeuwarden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Leeuwarden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Leeuwarden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!