fbpx

Personeelsuitje Leeuwarden

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Leeuwarden? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Leeuwarden

Een personeelsuitje organiseren in Leeuwarden

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je klaar om Leeuwarden te verkennen op een unieke en spannende manier? Ons aankomende personeelsuitje biedt de perfecte gelegenheid om de charme van deze historische stad te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd teambuilding en plezier ervaart. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol avontuur, competitie en gezelligheid in het prachtige Leeuwarden!

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan personeelsuitjes in Leeuwarden die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen! Onze escape rooms bieden een spannende en uitdagende ervaring waarbij teams moeten samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor de liefhebbers van virtuele realiteit hebben we ook een uitgebreid aanbod van VR-uitjes, waarbij je jezelf kunt onderdompelen in een digitale wereld vol avontuur en adrenaline.

En als je op zoek bent naar een combinatie van denkwerk en actie, dan zijn onze escape games perfect voor jou! Kies uit verschillende thema’s en werk samen met je collega’s om mysteries op te lossen en missies te voltooien. Kortom, bij Uitjesbazen vind je de ideale personeelsuitjes in Leeuwarden die zorgen voor teambuilding, plezier en een onvergetelijke ervaring!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leeuwarden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Leeuwarden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Leeuwarden!

Offerte aanvragen 0413-302773