Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Dokkum

Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Dokkum. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek deze pittoreske stad vol historie en gezelligheid. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teambuilding en plezier, waarbij we jullie meenemen op een unieke ontdekkingsreis door Dokkum!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Dokkum.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de betoverende stad Dokkum tijdens een onvergetelijk personeelsuitje vol avontuur en teambuilding! Met Uitjesbazen kunnen jullie kiezen uit een scala aan spannende activiteiten, waaronder meeslepende escape rooms, uitdagende escape games en indrukwekkende VR-ervaringen. Laat je brein kraken terwijl je samen puzzels oplost en raadsels ontrafelt in de escape rooms, waar jullie teamwork en communicatie tot het uiterste worden getest.

Een uitje vol plezier en teambuilding

Of ga voor een interactieve escape game, waarbij jullie Dokkum verkennen en mysteries ontrafelen in een race tegen de klok. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden de VR-uitjes de mogelijkheid om te duiken in virtuele werelden en onvergetelijke avonturen te beleven. Kortom: Dokkum heeft voor elk team iets te bieden, met uitdagende en enerverende activiteiten die de teamgeest versterken en zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier en samenwerking.

Dokkum | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Dokkum

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Dokkum mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Dokkum. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Dokkum en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Dokkum?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitjes in Dokkum!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!