fbpx

Personeelsuitje

Dokkum

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Dokkum? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Dokkum

Een personeelsuitje organiseren in Dokkum

Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Dokkum. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek deze pittoreske stad vol historie en gezelligheid. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teambuilding en plezier, waarbij we jullie meenemen op een unieke ontdekkingsreis door Dokkum!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de betoverende stad Dokkum tijdens een onvergetelijk personeelsuitje vol avontuur en teambuilding! Met Uitjesbazen kunnen jullie kiezen uit een scala aan spannende activiteiten, waaronder meeslepende escape rooms, uitdagende escape games en indrukwekkende VR-ervaringen. Laat je brein kraken terwijl je samen puzzels oplost en raadsels ontrafelt in de escape rooms, waar jullie teamwork en communicatie tot het uiterste worden getest.

Of ga voor een interactieve escape game, waarbij jullie Dokkum verkennen en mysteries ontrafelen in een race tegen de klok. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden de VR-uitjes de mogelijkheid om te duiken in virtuele werelden en onvergetelijke avonturen te beleven. Kortom: Dokkum heeft voor elk team iets te bieden, met uitdagende en enerverende activiteiten die de teamgeest versterken en zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier en samenwerking.

VR Workshop op maat | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Personeelsuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Dokkum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dokkum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Dokkum?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Dokkum!

Offerte aanvragen 0413-302773