Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Zierikzee

Welkom in het schilderachtige Zierikzee, waar avontuur en plezier hand in hand gaan! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan groepsactiviteiten samengesteld die garant staan voor een onvergetelijke ervaring in deze prachtige stad. Of je nu op zoek bent naar een spannende speurtocht, een creatieve workshop of een uitdagende teambuildingactiviteit, wij zorgen voor een ongekende dosis teamspirit en entertainment. Laten we samen de magie van Zierikzee ontdekken en je groep een dag vol plezier bezorgen!

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteit in Zierikzee.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van groepsactiviteiten in Zierikzee met Uitjesbazen! Onze escape rooms zijn de ultieme uitdaging voor teams die hun brein willen laten kraken en hun samenwerking willen testen. Duik in intrigerende verhaallijnen, los raadsels op en ontsnap binnen de tijd! Liever een actievere ervaring?

Kies dan voor onze adrenaline-pompende escape games, waarbij je op locatie door de stad moet rennen om codes te kraken en missies te voltooien. Voor een meeslepende en futuristische beleving bieden we ook virtual reality-uitjes, waarbij je je onderdompelt in een andere wereld en samen uitdagende opdrachten volbrengt. Kies jouw avontuur en beleef een onvergetelijke dag vol teamwork en plezier in Zierikzee!

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in Zierikzee

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Zierikzee en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden. “Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Uitjesbazen. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. We zijn op afstand begeleid en kregen heldere instructies. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!” Amy Westerbeke Zierikzee – 10 personen Wie is de Rat?
De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk! “Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz Show Deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)” Linda van Rijsbergen Breda – 50 personen Quiz Show Deluxe
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! “We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.” Simone van den Heuvel Rotterdam – 30 personen Gek op Holland Quiz
Super leuk, en top georganiseerd! ”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!” M. van Wijnen Roosendaal – 30 personen Quaranteambuilding

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in Zierikzee met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zierikzee en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Zierikzee?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Zierikzee!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!