fbpx

Groepsactiviteit Zeeland

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Zeeland? Bijvoorbeeld in Middelburg of Vlissingen? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Zeeland

Ontdek de leukste plekken in Zeeland

Op zoek naar een uitje in Zeeland. Uitjesbazen biedt talloze mogelijkheden in bijvoorbeeld Zeeuws-Vlaanderen of Middelburg. Van Moorddiners op locatie naar keuze tot Escape the City in een stad naar keuze. Niets is ons te gek. Ook voor slecht weer bieden wij oplossingen. Binnen activiteiten met locaties naar keuze of zelfs online uitjes. Stoere, sportieve of leuke groepsactiviteiten voor iedereen. Er is voor ieder wat wils. Wij zijn dé perfecte keuze als het gaat om groepsactiviteiten.

De meest aangeraden uitjes in Zeeland

Onze groepsactiviteiten zorgen voor onvergetelijk leuke en gezellige tijden voor elke vriendengroep, familie of andere groepssamenstellingen. Is iedereen wel te vertrouwen binnen jouw kring? Ontdek het in onze Wie is de Rat City Game. Een stad naar keuze in Zeeland. Wij komen naar jullie toe om een unieke ervaring te verzorgen.

Weet je 100% zeker dat iedereen te vertrouwen is en staat samenwerking hoog in het vaandel? Bekijk dan eens onze Escape room op locatie. Hier ga je krachten bundelen zodat je er samen het snelste uitkomt. Naast City Games verzorgen wij ook avondvullende programma’s zoals het Escapediner of een Virtual Reality diner. Uitjesbazen zet dé kroon op jouw gewenste groepsactiviteit.

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Wij komen overal in de provincie Zeeland

Veelgestelde vragen

1. Wat is er te doen in Zeeland?

Bootvaarten, rondleidingen en unieke bezienswaardigheden. Zeeland biedt het allemaal. Alleen maakt Uitjesbazen het allemaal nét wat leuker en origineler.

Wij van Uitjesbazen kunnen jouw stadsspel, diner of vrije middag onvergetelijk maken. Met een breed scala aan uitjes is er voor ieder wat wils. Hierdoor kan elke groep deelnemen aan onze groepsactiviteiten.

2. Wat te doen bij slecht weer in Zeeland?

Naast alle stadsspellen of andere buiten activiteiten verzorgen wij ook veel binnen activiteiten. Quizzen, spelshows en diner games staan in ons assortiment van groepsactiviteiten. Voor meer informatie over alle binnen activiteiten staan onze Uitjesbazen voor jou gereed. Of kijk al onze uitjes nog eens een keer rustig door.

Contact

3. Zijn groepsactiviteiten ook te boeken in de vakantie?

Op vakantie in Zeeland en op zoek naar een leuke activiteit? Ook tijdens de vakanties bieden wij onze activiteiten aan. Uitjes in een stad of op locatie naar keuze. Jij kiest de stad of locatie, wij verzorgen de groepsactiviteit. Geen locatie kunnen vinden? Zelfs dat is geen probleem, wij regelen de leukste locaties voor jullie!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan direct een offerte aan!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Zeeland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Zeeland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Zeeland

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Zeeland!

Offerte aanvragen0413-302773