fbpx

Bedrijfsuitje Schagen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Schagen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Schagen en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Schagen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Schagen!

Een bedrijfsuitje in Schagen, wie wil dat nu niet? Boek één van onze bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Wat dit precies betekent? Jij bepaalt samen met je collega’s de locatie van jullie bedrijfsuitje in Schagen. Wil je de stad ontdekken? Kies dan voor Escape the City. Heb je een restaurant in het centrum op het oog? Boek een Moorddiner en speel hét leukste dinerspel samen met collega’s. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen is dé eindbaas voor jullie bedrijfsuitje. Samen maken we er een geweldig bedrijfsuitje van!

Dé beste bedrijfsuitjes in Schagen

Uitjesbazen is van alle markten thuis. Of je nu houdt van misdaad, ontsnapping, gekke opdrachten of gewoon veel lachen met collega’s. We hebben het allemaal. Beleef bijvoorbeeld volop spanning en verraad tijdens het stadsspel Wie is de Rat. Liever iets meer uit je comfortzone treden en de te gekste opdrachten uitvoeren met je collega’s? Laat dan maar eens zien welk team het meeste lef heeft tijdens Crazy 88!

Willen jullie liever in de comfortzone blijven? Organiseer dan een Escape Room op locatie in jullie eigen kantoor. Hierbij toveren wij jullie kantoor om in een echte Escape Room! Wil je liever scoren in een moeilijke, maar vermakelijke quiz? Dan is de Pubquiz perfect voor jullie!

Toch iets meer lachen en ontspannen met je collega’s? Onze uitjesbazen verzorgen met alle plezier een Foute Bingoshow op jullie gewenste locatie!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Schagen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Schagen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

“Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Image

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar

Image

“Gisteren hebben wij ons uitje gehad en dat was een groot succes.”

TeamITG NL
Tessa Hopman
20 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Hilversum

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

Impressie bedrijfsuitje in Schagen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Schagen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de bakker om de hoek, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Schagen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Schagen?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Schagen!

Offerte aanvragen0413-302773