Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een spannende escape room in Schagen

Een bedrijfsuitje in Schagen, wie wil dat nu niet? Boek daarom één van onze bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Wat dit precies betekent? Jij bepaalt samen met je collega’s de locatie van jullie bedrijfsuitje in Schagen. Wil je de stad ontdekken? Kies dan voor Escape the City. Heb je een ruimte op kantoor ter beschikking? Laat jullie ruimte ombouwen tot een heuse escape room en speel met De Maffia Gijzeling een unieke escape game. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen is dé specialist voor jullie bedrijfsuitje in Schagen. Samen maken we er een geweldig bedrijfsuitje van!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Schagen.

Altijd een passend bedrijfsuitje

Escape the City, De Maffia Gijzeling, Escape the Mask en het Escape Diner. Keuze genoeg. Zelfs VR Teambuilding en het Moorddiner zou je onder een escape room kunnen scharen. Kortom: je vindt bij Uitjesbazen altijd dé gewenste escape game. Betekent dit dat wij alleen escape games organiseren? Nee, zeker niet.

Voor ieder wat wils

Met 25+ activiteiten nemen wij de complete organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online. Advies op maat? Wij zitten al in de startblokken klaar om jullie te voorzien van advies. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor een passend bedrijfsuitje in Schagen. Altijd.

Schagen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Schagen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Schagen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Schagen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. ”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!” Erika Jongsma Amsterdam – 37 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Schagen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Schagen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Schagen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Schagen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!