fbpx

Bedrijfsuitje Schagen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Schagen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Schagen

Een spannende Escape Room in Schagen

Een bedrijfsuitje in Schagen, wie wil dat nu niet? Boek daarom één van onze bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Wat dit precies betekent? Jij bepaalt samen met je collega’s de locatie van jullie bedrijfsuitje in Schagen. Wil je de stad ontdekken? Kies dan voor Escape the City. Heb je een ruimte op kantoor ter beschikking? Laat jullie ruimte ombouwen tot een heuse Escape Room en speel met De Maffia Gijzeling een unieke escape game. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen is dé specialist voor jullie bedrijfsuitje in Schagen. Samen maken we er een geweldig bedrijfsuitje van!

Altijd een passend bedrijfsuitje

Escape the City, De Maffia Gijzeling, Escape the Mask en het Escape Diner. Keuze genoeg. Zelfs VR Teambuilding en het Moorddiner zou je onder een Escape Room kunnen scharen. Kortom: je vindt bij Uitjesbazen altijd dé gewenste escape game. Betekent dit dat wij alleen escape games organiseren? Nee, zeker niet.

Met 25+ activiteiten nemen wij de complete organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online. Advies op maat? Wij zitten al in de startblokken klaar om jullie te voorzien van advies. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor een passend bedrijfsuitje in Schagen. Altijd.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Schagen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Schagen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Schagen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Schagen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Schagen!

Offerte aanvragen 0413-302773