Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ontdek de hoofdstad van Frankrijk

Weten jullie nog niet wat te doen tijdens jullie bedrijfsuitje in Parijs? Uitjesbazen regelt voor jullie dé perfecte activiteit. Leer de stad kennen met een interactief stadsspel. Van de Eifeltoren tot het Louvre. Kom op een unieke manier langs alle highlights van de stad.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Een origineel bedrijfsuitje in Parijs

Een bedrijfsuitje in Parijs met Uitjesbazen? Oui Oui. Gaan jullie op een sluwe manier Parijs door tijdens Wie is de Rat? Voer alle verraderlijke opdrachten uit en verdien zo veel mogelijk geld. Zo sta je midden in de chaos bij de Arc de Triomphe tijdens een Walkie Talkie challenge. Maar let op, De Rat zal ervoor zorgen dat al het geld verdwijnt. Weten jullie op tijd De Rat te ontmaskeren?

Of gaan jullie in jullie beste Frans de hilarische Crazy 88 opdrachten uitvoeren? Zo leer je Parijs en je collega’s pas écht kennen. Weten jullie alle 88 (te) gekke opdrachten te voltooien? Het zal zeker zorgen voor de meeste grappige situaties en een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Parijs

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Parijs en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Parijs met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Parijs en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel gerust met Sanne, dé specialist in uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Wij organiseren bedrijfsuitjes in heel Europa.

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in !

Ja, ik wil een offerte aanvragen!