Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ontdek de hoofdstad van België

Ontdek Brussel als nooit tevoren met een fantastisch bedrijfsuitje. Stap bijvoorbeeld in de schoenen van een detective of kom erachter wie er nog te vertrouwen is tijdens Wie is de Rat. Kom op een speelse manier langs alle highlights van de stad. Van het Atomium tot het Manneken-Pis. Een unieke stadstour is het zeker.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Een origineel bedrijfsuitje in Brussel

Tijd voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Ontdek Brussel met een te gek stadsspel zoals de Crazy 88 of spoor de seriemoordenaar op in Escape the City. Met onze quizzen en spelshows zit je ook altijd goed. Tenzij jullie de lachspieren niet willen trainen. Of duik je liever in een andere wereld tijdens een van onze VR uitjes? De keuze is reuze bij ons. En dat alles om voor jullie een geweldig bedrijfsuitje te regelen.

Wil je liever een activiteit gecombineerd met eten? Het moordspel is de perfecte combinatie van een activiteit en diner. Krijgen jullie de dader gevonden voordat de volgende ronde wordt geserveerd? Welke activiteit jullie ook kiezen, samen zorgen we altijd voor hét perfecte bedrijfsuitje.

Uitje aanvragen

Populaire uitjes in Brussel

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Brussel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie uitje in Brussel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Brussel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel gerust met Sanne, dé specialist in uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Brussel?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in !

Ja, ik wil een offerte aanvragen!