Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ga voor een spannend stadsspel

Zijn jullie klaar om Brugge te (her)ontdekken tijdens jullie bedrijfsuitje? De perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje. Leer de stad op een spannende manier kennen. Ga voor een sluw spel Wie is de Rat of blijf uit de handen van de recherche tijdens Hunted. Liever in de huid van een detective kruipen? Los de het bloedstollende mysterie op van Escape the City.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Dwaal door de straatjes

Terwijl jullie bezig zijn met een spannend of hilarisch stadsspel bezoeken jullie de highlights van Brugge. Ook wel de plaatsen delict tijdens Escape the City. Vind de dader van de 10 moorden in Brugge of kom erachter wie van jullie team nog te vertrouwen is tijdens Wie is de Rat. Minder spanning en meer ontspanning? Stap uit jullie comfortzone tijdens Crazy 88. Hilarische situaties en lachspieren trainen worden gegarandeerd.

Liever een binnen activiteit in jullie favoriete horecagelegenheid? Ook dan hebben wij het perfecte bedrijfsuitje voor jullie. Van quizzen tot VR workshops. Ook in combinatie met een lekker hapje en drankje hebben wij een genoeg activiteiten voor jullie zoals dinerspellen. Wat jullie wensen ook zijn, samen maken we er een feestje van in Brugge.

Uitje aanvragen

Populaire uitjes in Brugge

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Brugge en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Brugge met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Brugge en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel gerust met Sanne, dé specialist in uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Brugge?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in !

Ja, ik wil een offerte aanvragen!