Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ontdek Antwerpen met een bedrijfsuitje

Antwerpen, de diamant van Vlaanderen. En die diamant is de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje. Dus, waar hebben jullie zin in? Hier zijn alvast wat ideeën voor jullie. Ontdek Antwerpen op een sluwe manier tijdens Wie is de Rat, ga voor een futuristische VR Teambuilding of bezoek alle plaatsen delict in de stad tijdens een Escape the City. Wat jullie ook willen, wij verzorgen hét perfecte bedrijfsuitje in Antwerpen en omgeving.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Actieve stadsspellen

Zoals benoemd is Escape the City een van onze tips om Antwerpen te ontdekken. Ga op een spannende tocht door de stad en ontdek alle highlights van de stad. Van de Grote Markt tot kasteel Het Steen. Jullie bezoeken deze plaatsen delict om de dader te vinden. Vinden jullie op tijd wie de moordenaar is voordat deze weer op vrije voeten loopt? Dit beloofd een spannend bedrijfsuitje te worden waarin jullie het bloedstollende mysterie oplossen.

Wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen verzorgt jullie bedrijfsuitje tot in de puntjes op locatie in Antwerpen. Van actieve buiten activiteiten tot spannende en hilarische binnen activiteiten. Wij zorgen voor jullie onvergetelijke bedrijfsuitje.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Antwerpen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Antwerpen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Antwerpen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Antwerpen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Antwerpen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Antwerpen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!