Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Leer Barcelona kennen

Van de Sagrada Família tot het populaire stadion van FC Barcelona. Deze highlights zullen jullie vast wel kennen. Maar wat is er nou leuker dan Barcelona op een unieke manier leren kennen? Niks inderdaad. Daarom zijn onze stadsspellen perfect voor jullie bedrijfsuitje.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Actief bedrijfsuitje

Zijn jullie net zo snel als Lionel Messi? Dan kunnen jullie misschien wel uit handen blijven van het opsporingsteam tijdens The Hunt. Tijdens dit spannende kat- en muisspel proberen jullie uit handen te blijven van de opsporingsdienst. Let op, de buit is waarschijnlijk zwaar beveiligd met trackers. Weten jullie de eindbestemming te bereiken? De rechercheurs dagen jullie uit.

Liever een actief bedrijfsuitje zonder opgejaagd te worden? Ga dan voor het verraderlijke Wie is de Rat. Voer alle opdrachten uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar pas op, De Rat is net als een zakkenroller. Al het geld verdwijnt als jullie niet opletten. Kunnen jullie op tijd De Rat ontmaskeren?

Uitje aanvragen

Populaire uitjes in Barcelona

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Barcelona en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Barcelona met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Barcelona en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Wij organiseren bedrijfsuitjes in heel Europa.

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Barcelona!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!