Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ontdek de hoofdstad van Duitsland

Een stadstour als nooit tevoren. Dat garanderen wij jou met een van onze interactieve stadsspellen. Van een sluwe jacht op De Rat tijdens Wie is de Rat tot een spannend kat- en muisspel tijdens The Hunt. Liever minder spanning en meer ontspanning? Ga dan voor de Crazy 88 Deluxe. Wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen kijkt graag met jullie mee.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Zoek de spanning op in Berlijn

De spanning is om te snijden tijdens Escape the City. Er zijn 10 moorden gepleegd en over 2 uur wordt de dader weer losgelaten. Spring in de rol van een detective. Bezoek snel de plaatsen delict, ook wel highlights van de stad, en los de moordzaak op. Van Brandenburger Tor tot de Berlijnse Muur. Komen jullie erachter wie de dader is?

Of blijven jullie liever zelf uit handen van de opsporingsdienst tijdens The Hunt? Jullie handlanger heeft een kostbare diefstal gepleegd. Om uit handen te blijven moeten jullie de buit verdelen. Deze is namelijk zwaar beveiligd met trackers. Maar laat je vooral niet opjagen als team. Alleen door scherp te blijven kunnen jullie de missie volbrengen. Bekijk al onze stadsspellen om Berlijn op een unieke manier te leren kennen tijdens jullie bedrijfsuitje.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Berlijn

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Berlijn en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Berlijn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Berlijn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Wij organiseren bedrijfsuitjes in heel Europa.

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Berlijn!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!