Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ontdek de hoofdstad van Ierland

Een bedrijfsuitje in Dublin? Klinkt als een schot in de roos. En dat is het met Uitjesbazen zeker. Naast de kroegentocht langs alle Irish pubs is het tijd om op een andere manier Dublin te ontdekken. Ga de stad in met een van onze interactieve en spannende stadsspellen.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Actief bedrijfsuitje

Ga met collega’s op pad in Dublin. Verken de stad door zoveel mogelijk geld te verzamelen tijdens verraderlijke opdrachten in Wie is de Rat. Maar blijf scherp, er zit een Rat in jullie team. Weten jullie de Rat te ontmaskeren voordat al het geld op is? Of slaan jullie op de vlucht voor de recherche tijdens Hunted? Laat je vooral niet opjagen, maar zorg dat jullie op tijd het extractiepunt bereiken.

Of kruipen jullie liever in de huid van een detective tijdens Escape the City? Los de bloedstollende moordzaak op en kom op alle plaatsen delict zoals Dublin Castle. Hebben jullie de dader gevonden? Dan is het wel tijd voor een heerlijk Guiness biertje. Net zoals het nu tijd is om jullie bedrijfsuitje te boeken.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Dublin

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Dublin en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Dublin met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Dublin en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel gerust met Sanne, dé specialist in uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Wij organiseren bedrijfsuitjes in heel Europa.

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in !

Ja, ik wil een offerte aanvragen!