Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ontdek de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk

Gaan jullie een weekend weg naar Londen? En hebben jullie nog geen activiteit? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Aan vermaak zeker geen gebrek. Wij regelen de perfecte activiteit op locatie naar keuze. Binnen of in de stad, alles kan.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Originele stadstour

Wij zorgen ervoor dat jullie een unieke stadstour krijgen. Nee, niet een standaard saaie. Een spannende, waar de Big Ben een plaats delict is. En wat zal het moordwapen zijn geweest? Een moordzaak oplossen in Londen tijdens Escape the City. Klinkt vet, toch?

Of gaan jullie liever voor een ontspannen en gezellige sfeer? Probeer dan zoveel mogelijk punten te verdienen tijdens de Crazy 88. Een extra grappige uitdaging in Londen. Wat jullie wensen ook zijn, wij denken graag met jullie mee. Uitjes organiseren, daar zijn wij goed in. Dus ook in jullie perfecte bedrijfsuitje organiseren.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Londen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Londen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Londen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Londen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel gerust met Sanne, dé specialist in uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Wij organiseren bedrijfsuitjes in heel Europa.

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in !

Ja, ik wil een offerte aanvragen!