fbpx

Bedrijfsuitje Harderwijk

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Harderwijk? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Harderwijk en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Harderwijk

Een (dol)fijne dag in Harderwijk

Harderwijk is de perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Gelderland. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City. In dit te gekke stadsspel ga je met collega’s een reeks moorden oplossen, terwijl je de highlights van Harderwijk bezoekt. Zijn jullie een sportief bedrijf dat graag de grens opzoeken? Kies dan voor voor Crazy 88. Bij dit bedrijfsuitje gaan jullie het centrum op stelten zetten met de meest doldwaze opdrachten. Hebben jullie liever een bedrijfsuitje op locatie naar keuze? Zoals een horecagelegenheid? Dan kies je natuurlijk voor onze Pubquiz op locatie of de Foute Bingoshow. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen helpt je erg graag bij!

Dé beste bedrijfsuitjes voor Harderwijk!

Uitjesbazen organiseert dé leukste bedrijfsuitjes in Harderwijk. Toe aan een dag met volle bak plezier? Samenwerken en lachen is een echte must bij onze Escape Room op locatie, waarbij je samen met je collega’s probeert te ontsnappen aan de Italiaanse maffia.

Houden jullie van wat meer spanning? Kies voor Wie is de Rat en kom erachter wie je in het bedrijf kan vertrouwen en wie niet. Weten jullie op tijd de Rat te ontmaskeren voordat alles gesaboteerd is?

Kortom: De keuze is reuze! Nu alleen nog kiezen welk uitje het beste bij jullie past…. lastig. Voor inspiratie of tips, wees niet bang om een van onze salesbazen een belletje te geven. Ze helpen jou graag verder!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Harderwijk met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Harderwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

Impressie bedrijfsuitje in Harderwijk

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Harderwijk en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de ouderwetse bakkerij, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Harderwijk!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Harderwijk!

Offerte aanvragen0413-302773