Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ontdek de prachtige Veluwe

Even de drukte ontglippen met je personeel? Ga dan op pad met een actief bedrijfsuitje in de Veluwe. Het unieke natuurgebied ‘De Hoge Veluwe‘ biedt tal van mogelijkheden voor mooie teamuitjes. Liever toch een stad in de Veluwe ontdekken? Ga dan op zoek naar de listige ‘Rat’ in Wie is de Rat of zoek de moordenaar in Escape the City. Ervaar het gebied als nooit tevoren met onze originele stadsspellen of bekijk ons aanbod voor andere succesvolle bedrijfsuitjes.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in de Veluwe

Hét ultieme bedrijfsfeest

Klaar met die saaie kookworkshops of speurtochten als bedrijfsuitje? Uitjesbazen biedt avontuurlijke en gezellige teamuitjes. Van stadsspellen tot VR games en quizzen en spelshows, bij ons is een dag vol plezier en entertainment verzekerd. Zo wordt jullie bedrijfsuitje een ultiem bedrijfsfeest.

Voor ieder gezelschap

Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Bij ons is ieder gezelschap welkom. Met teambuilding wordt de samenwerking en sfeer in het personeelsteam verbeterd. Daarnaast belooft het sowieso een spectaculair bedrijfsuitje te worden. Klaar voor een dag waar nog lang over gepraat zal worden?

Veluwe | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in de Veluwe

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in de Veluwe mogelijk.

Op elke gewenste locatie

De Veluwe heeft verschillende mooie plaatsen. Ga bijvoorbeeld op pad in het nationale park De Hoge Veluwe of duik de hoofdstad van de Veluwe in: Apeldoorn. Liever een andere stad of locatie? Geen probleem. Wij komen naar jouw eigen gewenste locatie toe. Dat kan door heel Nederland en België zijn.

Binnen én buitenactiviteiten

Wil jij in de zomer lekker buiten in het zonnetje een leuke activiteit doen. Dat kan. Liever in de winter lekker knus binnen? Ook geen probleem. Wij bieden zowel indoor als outdoor activiteiten aan. Ga de strijd aan met je collega’s en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo
Het was een fijne avond vrijdag. ”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.” Celine De Vroey Apeldoorn – 80 personen Foute Bingo
Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor! Saskia Frenkel Arnhem / Apeldoorn – 21 personen Moordspel op locatie
De groep vond het een leuke activiteit! Banu van Moerkerk Wageningen – 26 personen Wie is de Rat?
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in de Veluwe. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Veluwe en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van de Veluwe?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in de Veluwe!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!