fbpx

Bedrijfsuitje Veluwe

Graag met je personeel de prachtige Veluwe ontdekken met een origineel bedrijfsuitje? Met onze 25+ ludieke groepsactiviteiten beleef dé leukste bedrijfsuitjes.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veluwe

Hét ultieme bedrijfsfeest

Klaar met die saaie kookworkshops of speurtochten als bedrijfsuitje? Uitjesbazen biedt avontuurlijke en gezellige teamuitjes. Van stadsspellen tot VR games tot quizzen en spelshows, bij ons is een dag vol plezier en entertainment verzekerd. Zo wordt jullie bedrijfsuitje een ultiem bedrijfsfeest.

Voor ieder gezelschap

Onze bedrijfsuitjes zijn voor zowel kleine als grote groepen. Bij ons is ieder gezelschap welkom. Met onze teambuildingspellen wordt de samenwerking en sfeer in het personeelsteam verbeterd. Daarnaast belooft het sowieso een spectaculair bedrijfsuitje te worden. Klaar voor een dag waar nog lang over gepraat zal worden?

Foute Bingo prijzen - opdrachten | Uitjesbazen

Op elke gewenste locatie

De Veluwe heeft verschillende mooie plaatsen. Ga bijvoorbeeld op pad in het nationale park de Hoge Veluwe of duik de hoofdstad van de Veluwe in: Apeldoorn. Liever een andere stad of locatie? Geen probleem. Wij komen naar jouw eigen gewenste locatie toe. Dat kan door heel Nederland en België zijn.

Binnen én buitenactiviteiten

Wil jij in de zomer lekker buiten in het zonnetje een leuke activiteit doen. Dat kan. Liever in de winter lekker knus binnen? Ook geen probleem. Wij bieden zowel indoor als outdoor activiteiten aan. Ga de strijd aan met je collega’s en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Escape the City - Escape game | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in de Veluwe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Leuk, origineel en enthousiast. Wij zouden het wel weten hoor. 😉

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Veluwe

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Veluwe

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Veluwe

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Veluwe

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Veluwe

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in de Veluwe!

Offerte aanvragen 0413-302773