fbpx

Bedrijfsuitje winter

Buiten begint het steeds donkerder te worden. De houtkachel brand, de wollen sokken worden tevoorschijn gehaald en mensen zeuren dat ze het koud hebben. Winter is coming.. De ideale periode om samen binnen door te brengen. Maar ook een ideale periode om de onderlinge werksfeer te verbeteren op jullie eigen gewenste locatie. Wij geven je graag inspiratie door middel van onze top vijf teambuilding winter activiteiten.

1. Maffia Gijzeling

Op zoek naar een uniek, teambuilding winter bedrijfsuitje? Dan zit je met onze Maffia Gijzeling gegarandeerd goed. Een escape room op jullie eigen gewenste locatie, mogelijk voor iedere groepsgrootte. Collega’s verwachten een ‘saaie’ vergadering in jullie vergaderzaal. Niets is wat het lijkt..

Ineens worden jullie overvallen. Een man met bivakmuts neemt jullie mee naar de ruimte. Een escape room op locatie. Dat belooft wat. Al snel blijkt dat jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia!

Om te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro cash aan losgeld betalen. Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen? Spanning maar ook ontspanning. Samen plezier maken maar ook serieus aan de slag. De escape room op locatie is perfect geschikt als teambuilding activiteit. Wij verzorgen de gehele activiteit. Jullie hoeven zelf niets te regelen. Makkelijk toch?

2. Virtual Reality

Met Virtual Reality is alles, maar dan ook echt alles mogelijk. Iedere activiteit passen wij geheel op jullie wensen aan. Voor iedere groep bieden we een experience op maat aan en zorgen we voor voldoende professionele materialen én begeleiding van VR-experts.

Wie van jouw collega’s gaat ieder jaar skiën en beweert dit goed te kunnen? Eens kijken of diegene zich ook staande weet te houden op de virtuele skipiste.. Het leuke is dat jullie mee kunnen kijken op een groot Tv-scherm.

Heb jij altijd al eens tussen dinosaurussen willen lopen, willen boksen tegen een professional of op het randje van een wolkenkrabber willen lopen? Je zult versteld staan van wat Virtual Reality met jullie kan doen. Naast onze Virtual Reality experiences bieden we ook een ware teambuilding variant aan. En dit alles op jullie eigen gewenste locatie. Succes gegarandeerd!

3. Out of the Box

Een vernieuwend concept voor een ultieme teambuilding game. Mogelijk op jullie eigen gewenste locatie. De meest uitdagende elementen uit een escape room samengevoegd in één grote mysterieuze box.

Figuurlijk Out of the Box denken om letterlijk Out of the Box te geraken. In een groep van ongeveer vijf personen neem je plaats. Voor je staat een grote box. Op slot. Deze moeten jullie open zien te krijgen. Gelukt? Mooi, dan kan het echt van start gaan.

In de kist bevinden zich een twaalftal kleine kistjes met ieder een unieke escape game. Een wirwar van games, vragen, logica, muziek, codes, sloten, blacklights en nog veel meer. Een goede rolverdeling en onderlinge communicatie helpt jullie op weg. Out of the Box is geschikt voor iedere groepsgrootte, wij nemen zoveel boxen mee als jullie wensen.

Daarnaast is het mogelijk de box te personaliseren met toegevoegde vragen over jullie bedrijf. Weten jullie uit je eigen gedachte te ontsnappen?!

4. Moorddiner

Genieten van een heerlijk driegangendiner in combinatie met een teambuilding uitje? Dat kan met het moorddiner. In een restaurant naar keuze worden jullie ontvangen. Terwijl jullie aan het genieten zijn van een warme kop chocolademelk (mét slagroom) komt onze rechercheur op de proppen. Niets is wat het lijkt. Er is namelijk een moord gepleegd..

Het moorddiner sleept jullie mee in een verhaal, waarbij de hele groep betrokken is. Na het voorgerecht wordt de mysterieuze moordzaak aan jullie voorgelegd. Rollen worden verdeeld. Het speurwerk kan losbarsten. Twee spelrondes worden gespeeld tussen de gangen van het diner door.

Een gezellige, ongedwongen avond waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Het moorddiner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met cateringmogelijkheden, wij regelen het graag voor jullie!

5. Gek op Holland

Een gezellige, interactieve quiz gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol. Een quiz die geschikt is voor iedere groepsgrootte en iedere doelgroep. De teams worden ingedeeld en aangekleed in Hollandse kleuren. Het Ik hou van Holland rad, een professionele presentatie en de verjaardagsbom staan klaar.

Gedurende de quiz komen diverse, interactieve rondes voorbij. Welke collega heeft veel topografische kennis? Wie is bij jullie goet in spelling? ? Tijd om erachter te komen welk team de meeste kennis van ons kikkerlandje heeft. Gek op Holland kan op jullie eigen gewenste locatie plaatsvinden en is ideaal voor een gezellige teambuilding activiteit.

Graag de quiz laten personaliseren met vragen over jullie eigen bedrijf? Ook dat is mogelijk, wij bespreken graag samen jullie wensen!

Hopelijk hebben we je met onze top vijf winter teamuitjes wat inspiratie kunnen bieden voor een leuke en unieke teamdag. Wij organiseren het uiteraard graag voor jullie. Wil jij graag meer informatie ontvangen over een van onze activiteiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij wensen je alvast een ‘warme’ winter toe en wie weet tot snel!

Neem contact op