Online bingo

Speel dé leukste online bingo met collega’s. Hoe fouter, hoe beter.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Online bingo

 

Een digitale bingo met collega’s

Het is ons gelukt, wij hebben online bingo omgetoverd tot iets cools. Na het spelen van onze online bingoshow kun jij zeggen: “Ik heb bingo gespeeld en ik ben er trots op”. Een dansronde, turboronde en buitenlandse ronde met een flitsende presentatie. Wauw, dit is next level bingo. Dé meest hilarische bingoshow van Nederland. Live presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio met onze ervaren bingomaster. Zijn jullie klaar voor de turboronde?

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt deze virtuele bingo?

Zie jij het al voor je? Iedereen zit thuis klaar met een bingokaart. Braaf te wachten op het eerste getalletje dat wordt gedraaid. Leuk, zo’n ouderwetse bingo. Dan ineens volgt de verrassing. ‘We gaan nu de dansronde spelen’, roept de presentator. Kortom: de virtuele bingoshow is de gezelligheid van een ouderwetse bingo gecombineerd met ludieke opdrachten. Helemaal online.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recensies

Een activiteit als dit is leuk en geeft een goede energie! Veel leuke reacties gehad van collega’s. De bingomaster heeft er een leuke middag van gemaakt voor ons!

Jay van der Meer
Rabobank West-Friesland
82 personen

Image

Alleen maar positieve reacties gehad! Iedereen ging er vol voor, het was hartstikke geslaagd! Iedereen heeft enorm genoten van de Bingo. Complimenten!

Lea Schoenmakers
Schiphol
1025 personen

Image

Wij vonden het een super leuke activiteit om digitaal te spelen! Iedereen was erg enthousiast tijdens het uitje. Leuk dat de Bingo verschillende gekke rondes bevat! Iedereen heeft actief meegedaan.

Lotte Pernet
MDM Accountants
457 personen

Image

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik de online bingo spelen?

Je vraag het uitje aan voor een datum, tijdstip en tijdsduur naar keuze. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden voor meer informatie. Neem hiervoor contact op met Uitjesbazen, wij helpen je graag.

Kan de digitale bingo ook met grote groepen worden gespeeld?

Je kunt spelen met zoveel personen als je zelf wil. De bingo wordt in virtuele teams of individueel gespeeld. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch? Ga de strijd aan tegen elkaar en win. Klinkt goed toch?

Kan de online bingo ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker, deze bingo kan geheel in het Engels of Duits worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het Engels of Duits is ;-).