Online bingo

Speel dé leukste online bingo van Nederland met collega’s. Hoe fouter, hoe beter. 100% coronaproof.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Online bingo

Een digitale bingo met collega’s

Het is ons gelukt, wij hebben online bingo omgetoverd tot iets cools. Na het spelen van onze online bingoshow kun jij zeggen: “Ik heb bingo gespeeld en ik ben er trots op”. Een dansronde, turboronde en buitenlandse ronde met een flitsende presentatie. Wauw, dit is next level bingo. Dé meest hilarische bingoshow van Nederland. Live presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio met onze ervaren bingomaster. Zijn jullie klaar voor de turboronde?

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt deze virtuele bingo?

Zie jij het al voor je? Iedereen zit thuis klaar met een bingokaart. Braaf te wachten op het eerste getalletje dat wordt gedraaid. Leuk, zo’n ouderwetse bingo. Dan ineens volgt de verrassing. ‘We gaan nu de dansronde spelen’, roept de presentator. Kortom: de virtuele bingoshow is de gezelligheid van een ouderwetse bingo gecombineerd met ludieke opdrachten. Helemaal online.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Image

Recensies

”Wij hebben een hele leuke avond gehad. Het was leuk georganiseerd en we hebben leuke prijzen gewonnen. De bingo zit leuk in elkaar en is heel interactief. Anne heeft het leuk gedaan, ze speelde leuk in op wat ze zag en via de chat.”

Asterisque BV
Danique Heesbeen
Online bingo

”Bedankt voor je mail. We hebben veel leuke reacties ontvangen en hebben de activiteit als zeer leuk ervaren. Erg leuk gedaan met de verschillende rondes en erg interactief. Mijn complimenten.”

Surplus
Tessa van Verseveld
Online bingo

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de bingo online spelen?

Van te voren is er diverse malen contact. Zo weten jullie precies in welke stream de bingo gespeeld wordt. Op de avond zelf zit iedereen thuis klaar voor een leuke ouderwetse bingo, maar dan digitaal. Het tijdstip nadert, de ballen beginnen te rollen, de bingokaarten worden erbij gepakt en dan….. BINGO!!!!

Kortom: het zal jullie deze avond aan niets ontbreken. Een en al gezelligheid tijdens deze online bingo.

Op welke datum en tijd kan ik de online bingo spelen?

Je vraag het uitje aan voor een datum, tijdstip en tijdsduur naar keuze. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden voor meer informatie. Neem hiervoor contact op met Uitjesbazen, wij helpen je graag.

Kan de digitale bingo ook met grote groepen worden georganiseerd?

Je kunt spelen met zoveel personen als je zelf wil. De bingo wordt in virtuele teams of individueel gespeeld. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch? Ga de strijd aan tegen elkaar en win. Klinkt goed toch?

Kan de online bingo ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker, deze bingo kan geheel in het Engels of Duits worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het Engels of Duits is ;-).

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773