fbpx

Online Bingo

Uitjesbazen organiseert dé leukste Online Bingo van Nederland. Hoe fouter, hoe beter. Over heel de wereld te spelen, gewoon vanuit je huiskamer. Boek snel en speel dé vetste digitale Bingo met je collega’s!

Image

Hét meest foute online uitje

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voor een ongelimiteerd aantal personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Online Bingo

Een Online Bingo met collega’s organiseren

Wil je een Online Bingo met collega’s organiseren? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Het is ons namelijk gelukt, wij hebben de Online Bingo omgetoverd tot iets cools. Na het spelen van onze Online Bingoshow kun jij zeggen: “Ik heb een Online Bingo georganiseerd, gespeeld en ben er trots op”.

Een dansronde, turboronde en buitenlandse ronde met een flitsende presentatie. Wauw, dit is next level Bingo. Dé meest hilarische Bingoshow van Nederland. Live presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio met ervaren Bingomaster. Ben jij met jouw collega’s al klaar voor de turboronde?

Offerte aanvragen Meer informatie

Reviews van de Online Bingo

Met deze prachtige reviews zal er wel niemand een Foute Bingo hebben gehad. 😉

”Wij hebben een hele leuke avond gehad. Het was leuk georganiseerd en we hebben leuke prijzen gewonnen. De bingo zit leuk in elkaar en is heel interactief. Anne heeft het leuk gedaan, ze speelde leuk in op wat ze zag en via de chat.”

Asterisque BV
Danique Heesbeen
50 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam -Asterisque | Uitjesbazen

”Bedankt voor je mail. We hebben veel leuke reacties ontvangen en hebben de activiteit als zeer leuk ervaren. Erg leuk gedaan met de verschillende rondes en erg interactief. Mijn complimenten.”

Surplus
Tessa van Verseveld
124 personen
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Surplus | Uitjesbazen

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dankjewel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
45 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Gemeente Utrecht | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie online bedrijfsuitje!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk. Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze Online Bingo?

Stel eventuele vragen gerust aan Guus, dé specialist in online games.

Contact 0413-302773

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Voor dé kroon op jullie Online Bingo!

Offerte aanvragen 0413-302773