fbpx

Online bingo

Uitjesbazen organiseert dé leukste online bingo van Nederland. Hoe fouter, hoe beter. En natuurlijk 100% coronaproof. Boek snel en speel dé vetste digitale bingo met je collega’s!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Online bingo

Een online bingo met collega’s organiseren

Wil je een online bingo met collega’s organiseren? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Het is ons namelijk gelukt, wij hebben de online bingo omgetoverd tot iets cools. Na het spelen van onze online bingoshow kun jij zeggen: “Ik heb een online bingo georganiseerd, gespeeld en ben er trots op”. Een dansronde, turboronde en buitenlandse ronde met een flitsende presentatie. Wauw, dit is next level bingo. Dé meest hilarische bingoshow van Nederland. Live presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio met ervaren bingomaster. Ben jij met jouw collega’s al klaar voor de turboronde?

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe speel ik deze mega digitale bingo?

Zie jij het al voor je? Iedereen zit digitaal thuis klaar met een bingokaart. Braaf te wachten op het eerste bingoballetje dat wordt gedraaid in de bingomolen. Leuk, zo’n ouderwetse bingo. Dan ineens volgt de verrassing. ‘We gaan nu de dansronde spelen’, roept de bingomaster. Whut?! Kortom: de virtuele bingo is de gezelligheid van een ouderwetse bingo, gecombineerd met ludieke opdrachten. Helemaal online en ideaal om te spelen met je collega’s. Ga jij ervan door met alle bingo prijzen?

Online bingo met collega's | Uitjesbazen

Recensies

”Wij hebben een hele leuke avond gehad. Het was leuk georganiseerd en we hebben leuke prijzen gewonnen. De bingo zit leuk in elkaar en is heel interactief. Anne heeft het leuk gedaan, ze speelde leuk in op wat ze zag en via de chat.”

Asterisque BV
Danique Heesbeen
Online bingo

”Bedankt voor je mail. We hebben veel leuke reacties ontvangen en hebben de activiteit als zeer leuk ervaren. Erg leuk gedaan met de verschillende rondes en erg interactief. Mijn complimenten.”

Surplus
Tessa van Verseveld
Online bingo

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dankjewel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo

Veelgestelde vragen

Kan ik de digitale bingo ook met een grote groep collega's organiseren?

Je kunt spelen met zoveel collega’s als je zelf wil. De bingo wordt in virtuele teams of individueel gespeeld. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch? Ga de strijd aan tegen elkaar en win dé leukste bingo prijzen. Klinkt goed, toch?

Wordt de online bingo via Zoom of Teams gespeeld?

Van tevoren is er diverse malen contact. Zo weten jullie precies in welke stream de virtuele bingo gespeeld wordt. Op de avond zelf zit iedereen thuis klaar voor een leuke ouderwetse bingo, maar dan digitaal. Het tijdstip nadert, je ziet de bingomolen, de bingoballetjes beginnen te rollen, de bingokaarten worden erbij gepakt en dan….. BINGO!!

Kortom: het zal jullie deze avond aan niets ontbreken. Een en al gezelligheid tijdens deze online bingo. Weet jij aan de haal te gaan met dé leukste bingo prijzen?

Op welke datum en tijd kan ik de online bingo spelen?

Je vraag het teamuitje aan voor een datum, tijdstip en tijdsduur naar keuze. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden voor meer informatie. Neem hiervoor contact op met Uitjesbazen, wij helpen je graag.

Kan de online bingo ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker, deze bingo kan geheel in het Engels of Duits worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het Engels of Duits is ;-).

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773