fbpx

Online Bingo

Uitjesbazen organiseert dé leukste Online Bingo van Nederland. Hoe fouter, hoe beter. Over heel de wereld te spelen, gewoon vanuit je huiskamer. Boek snel en speel dé vetste digitale Bingo met je collega’s!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Hét foutste online uitje ever!

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voor een ongelimiteerd aantal personen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Online Bingo

Een Online Bingo met collega’s organiseren

Wil je een Online Bingo met collega’s organiseren? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Het is ons namelijk gelukt, wij hebben de Online Bingo omgetoverd tot iets cools. Na het spelen van onze Online Bingoshow kun jij zeggen: “Ik heb een Online Bingo georganiseerd, gespeeld en ben er trots op”. Een dansronde, turboronde en buitenlandse ronde met een flitsende presentatie. Wauw, dit is next level Bingo. Dé meest hilarische Bingoshow van Nederland. Live presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio met ervaren Bingomaster. Ben jij met jouw collega’s al klaar voor de turboronde?

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met één van onze salesbazen spreken jullie alles van A tot Z af. Zo spreken we een datum en tijd af en bespreken we eventuele wensen. Vanaf hier zorgen wij voor de rest. Op de dag zelf zal er een Bingomaster klaar zitten in de studio om jullie een online feestje te laten beleven!

Zie jij het al voor je? Iedereen zit digitaal thuis klaar met een Bingokaart. Braaf te wachten op het eerste Bingoballetje dat wordt gedraaid in de Bingomolen. Leuk, zo’n ouderwetse Bingo. Dan ineens volgt de verrassing. ‘We gaan nu de dansronde spelen’, roept de Bingomaster. Whut?! Kortom: de virtuele Bingo is de gezelligheid van een ouderwetse Bingo, gecombineerd met ludieke opdrachten. Helemaal online en ideaal om te spelen met je collega’s. Ga jij ervan door met alle Bingoprijzen?

Recensies Online Bingo

Met deze prachtige reviews zal er wel niemand een foute bingo gehad hebben!

”Wij hebben een hele leuke avond gehad. Het was leuk georganiseerd en we hebben leuke prijzen gewonnen. De bingo zit leuk in elkaar en is heel interactief. Anne heeft het leuk gedaan, ze speelde leuk in op wat ze zag en via de chat.”

Asterisque BV
Danique Heesbeen
50 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Bedankt voor je mail. We hebben veel leuke reacties ontvangen en hebben de activiteit als zeer leuk ervaren. Erg leuk gedaan met de verschillende rondes en erg interactief. Mijn complimenten.”

Surplus
Tessa van Verseveld
124 personen
Bedrijfsuitje Breda

Image

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dankjewel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
45 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Stel je vragen!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Online Bingo?

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN GUUS, DÉ SPECIALIST IN ONLINE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Voor dé kroon op jullie Online Bingo!

Offerte aanvragen0413-302773