Klaar voor een online teamuitje?

Online, lekker snel en net zo gezellig!

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Teamuitje » Online Teamuitje

Online teamuitje: coronaproof

Samen een gezellige tijd beleven. Zo horen teamuitjes te zijn. Ook in deze tijd. Met een online teamuitje zorgen wij voor spanning en ontspanning. Samen lachen en soms even serieus aan de slag. Voor grote groepen of kleine groepen: ons maakt het niet uit. Het aantal personen is onbeperkt. Als jullie het maar naar je zin hebben.

Online quizzen, virtuele bingo’s, online escape rooms of de enige echte Quaranteambuilding. Alle online uitjes zijn vanaf 10 euro per persoon en altijd op een datum en tijdstip naar keuze!

Binnen 20 seconden de aanvraag gedaan en binnen 24 uur een passend advies in je mailbox of per telefoon. Zo makkelijk is het.
Neem contact op

Populaire coronaproof online teamuitjes

Een korte inleiding over onze online uitjes is wel zo prettig. Wij merken, sinds het écht hard gaat met online uitjes, dat mensen helemaal door het dolle heengaan als ze de Quaranteambuilding boeken. Omdat daarin eigenlijk alles zit wat een teambuilding-game nodig heeft. Toch liever iets anders? Ga dan voor het Online Moordspel of de wat moeilijkere variant: de online escape game ‘Escape the Firm’.

Belangrijk: grotere groepen mogen ons altijd benaderen voor het personaliseren van een game, doen we graag!

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies online teamuitjes

En of we trots zijn!

”Samen met een ander stel het Online Moordspel gespeeld. Een leuke avond gehad, zeker een aanrader voor in deze tijd!”

Nienke

Online Moordspel
Online teamuitje coronaproof

Image

”Wat een enthousiasme van collega’s. Fantastisch om ons ‘samen’ te zijn en samen te werken. Echt genoten en zeker voor herhaling vatbaar!”

Paul

Quaranteambuilding
Online teamuitje coronaproof

Image

”Samen met collega’s de Gek op Holland Quiz gedaan. Veel leuke vragen en gewonnen met ons team!”

Sanja

Gek op Holland Online Quiz
Online teamuitje coronaproof

Image

Veelgestelde vragen over online teamuitjes

Online teamuitje via een stream: hoe werkt dat?

Wij presenteren het uitje via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we in overleg met jullie.

Tijdens de voorbereiding op het uitje testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Werkt de verbinding goed? Is het geluid goed? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen zij eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk en volledig coronaproof!

Met hoeveel personen kan een online teamuitje gedaan worden?

Meestal gaat het om teams van ongeveer 5 personen. Dat geldt voor alle online uitjes, behalve het Online Moordspel. Die is gemaakt om te spelen met teams van 3 of 4 personen.

Heb je een voorkeur voor het aantal personen per team? Dan kunnen wij hier zeker rekening mee houden. Onze Office Bazen kunnen ook gericht advies geven over welk online uitje dan bij jullie past. Een grote groep wordt dus gemakkelijk in kleinere groepen gesplitst!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het online uitje wat jullie kiezen. De Online Bingo speelt iedereen individueel. Voor de Online Quiz geldt dat je deze zowel individueel als in teams kunt spelen.

De Quaranteambuilding, escape games en het Online Moordspel zijn speciaal ontwikkeld om in teams te spelen. Ieder speelt wel vanuit zijn eigen huis, maar via een online stream heeft het team onderling contact.