Online teamuitje

Klaar voor een online teamuitje met collega’s? Lekker snel en net zo gezellig!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Teamuitje » Online Teamuitje

Dé leukste online teamuitjes

Samen een gezellige tijd beleven. Zo horen teamuitjes te zijn. Ook in deze tijd. Met een online teamuitje zorgen wij voor spanning en ontspanning. Samen lachen en soms even serieus aan de slag. Voor grote groepen of kleine groepen: ons maakt het niet uit. Het aantal personen is onbeperkt. Als jullie het maar naar je zin hebben.

Online quizzen, virtuele bingo’s of online escape rooms; you name it. Alle online teamuitjes zijn vanaf €10,- per persoon en altijd op een datum en tijdstip naar keuze.

Locatie
Categorie

Een online pubquiz of online escape room?

Een korte inleiding over onze online uitjes is wel zo prettig. Wij merken, sinds het écht hard gaat met online uitjes, dat mensen helemaal door het dolle heengaan als ze de Quaranteambuilding boeken. Omdat daarin eigenlijk alles zit wat een teambuilding-game nodig heeft. Toch liever iets anders? Ga dan voor het online moordspel of de wat moeilijkere variant: de online escape game ‘Escape the Firm’.

Belangrijk: grotere groepen mogen ons altijd benaderen voor het personaliseren van een game, doen we graag!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een online uitje via een stream?

Wij presenteren het uitje via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we in overleg met jullie. Tijdens de voorbereiding op het uitje testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Werkt de verbinding goed? Is het geluid goed? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen jullie eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk!

Met hoeveel personen kan een online teamuitje gedaan worden?

Meestal gaat het om teams van ongeveer 5 personen. Dat geldt voor alle online uitjes, behalve het online moordspel. Die is gemaakt om te spelen met teams van 3 of 4 personen.

Heb je een voorkeur voor het aantal personen per team? Dan kunnen wij hier zeker rekening mee houden. Onze Office Bazen kunnen ook gericht advies geven over welk online uitje dan bij jullie past. Een grote groep wordt dus gemakkelijk in kleinere groepen opgesplitst!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het online uitje wat jullie kiezen. De online bingo speelt iedereen individueel. Voor de online pubquiz geldt dat je deze zowel individueel als in teams kunt spelen.

De Quaranteambuilding, het online moordspel en onze escape games zijn speciaal ontwikkeld om in teams te spelen. Ieder speelt wel vanuit zijn eigen huis, maar via een online stream heeft het team onderling contact.

 

Recensies

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online teamuitje

“Kort geleden hebben wij de escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online teamuitje

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online teamuitje

Liever een online teamuitje op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773