fbpx

Teambuilding Valkenswaard

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Valkenswaard? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Valkenswaard

Een groepsactiviteit in Valkenswaard

Bent u op zoek naar een onvergetelijke teambuildingervaring in Valkenswaard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan spannende en uitdagende activiteiten die de teamgeest versterken en zorgen voor een dag vol plezier en samenwerking.

Kies voor een leuke activiteit

In Valkenswaard biedt Uitjesbazen een diversiteit aan teambuildinguitjes die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar teams samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen een beperkte tijd.

Voor een nog intensere beleving bieden we ook escape games aan, waarbij deelnemers de stad moeten verkennen en raadsels moeten oplossen om een spannende missie te volbrengen. Daarnaast kunt u met onze VR-uitjes uw team onderdompelen in virtuele realiteit, waarbij samenwerking essentieel is om virtuele werelden te verkennen en uitdagende opdrachten te voltooien. Kortom, of u nu van breinbrekende escapades of virtuele avonturen houdt, onze teambuildinguitjes in Valkenswaard zijn de ideale keuze voor een dag vol plezier, uitdaging en teambuilding.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Valkenswaard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding activiteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teambuilding activiteit Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Teambuilding activiteit Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Valkenswaard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenswaard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Valkenswaard?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Valkenswaard!

Offerte aanvragen 0413-302773