Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een fantastisch teamuitje in Helmond

De activiteiten van Uitjesbazen hier komen avontuur en plezier samen! We nodigen je uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Helmond. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en versterk jullie teamgeest terwijl jullie samenwerken aan uitdagende spellen en puzzels.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Helmond.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Helmond met de diverse opties van Uitjesbazen. Duik in de spanning van onze meeslepende escape rooms, waar jullie gezamenlijk moeten ontsnappen uit uitdagende scenario’s vol puzzels en raadsels. Of ga de strijd aan in onze op maat gemaakte escape games, waar teams tegen elkaar spelen en hun denkvaardigheden op de proef worden gesteld.

Stap in de wereld van VR

Voor een unieke ervaring bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan. Stap in een andere realiteit en werk samen om virtuele werelden te verkennen, puzzels op te lossen en spannende avonturen te beleven. Met de nieuwste VR-technologie zorgen we voor een ongekend niveau van immersie en teamwork. Of jullie nu op zoek zijn naar een uitdagende ontsnapping, een competitieve strijd of een meeslepende virtuele ervaring, Uitjesbazen heeft voor ieder team een geschikte teambuildingactiviteit in Helmond. Versterk de band tussen collega’s, stimuleer samenwerking en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur.

Helmond | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Helmond

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Helmond mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teambuilding activiteiten in Helmond en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. “Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! We waren met 30 leden, die in groepjes van 6 op. Pad gingen. Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat. Al met al was het een zeer geslaagd vriendenuitje! Ik ga zeker andere uitjes uitproberen!” Astrid Matthijsse Helmond – 31 personen Wie is de Rat
De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! “We hebben een onwijs leuke Foute Bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeaus werden goed ontvangen!” Richelle Wittenberg Helmond – 54 Foute Bingo
De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. “De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het Moordspel als Crazy 88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.” Meggie Spierings Gemert – 158 personen Crazy 88 Deluxe
Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers. Tamara Castelijns Eindhoven – 13 personen PubQuiz op locatie
Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. “Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.” Yvonne Theuns Eindhoven – 43 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Helmond. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Helmond en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Helmond?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Helmond!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!