fbpx

Teambuilding Helmond

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Helmond? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Helmond

Een waanzinnig teamuitje in Helmond

Welkom bij Uitjesbazen, waar avontuur en plezier samenkomen! We nodigen je uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Helmond. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en versterk jullie teamgeest terwijl jullie samenwerken aan uitdagende spellen en puzzels.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Helmond met de diverse opties van Uitjesbazen. Duik in de spanning van onze meeslepende escape rooms, waar jullie gezamenlijk moeten ontsnappen uit uitdagende scenario’s vol puzzels en raadsels. Of ga de strijd aan in onze op maat gemaakte escape games, waar teams tegen elkaar spelen en hun denkvaardigheden op de proef worden gesteld.

Voor een unieke ervaring bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan. Stap in een andere realiteit en werk samen om virtuele werelden te verkennen, puzzels op te lossen en spannende avonturen te beleven. Met de nieuwste VR-technologie zorgen we voor een ongekend niveau van immersie en teamwork.Of jullie nu op zoek zijn naar een uitdagende ontsnapping, een competitieve strijd of een meeslepende virtuele ervaring, Uitjesbazen heeft voor ieder team een geschikte teambuildingactiviteit in Helmond. Versterk de band tussen collega’s, stimuleer samenwerking en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Helmond en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Helmond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Helmond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Helmond?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Helmond!

Offerte aanvragen 0413-302773