Tijd voor online teambuilding

De leukste online teambuilding van Nederland

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Teambuilding » Online Teambuilding

Online teambuilding: coronaproof

Ontspannen, samen lachen en serieus aan de slag. Dat is teambuilding! En het kan nog steeds, ook al werken jullie thuis. Wij hebben een ruim aanbod online uitjes voor online teambuilding. Online quizzen, virtuele bingo’s, escape games of Quaranteambuilding: dé ultieme online teambuildingactiviteit. Alle online uitjes zijn vanaf 10 euro per persoon!

  • Keuze uit 8 online teambuildinguitjes waarbij iedereen vanuit huis deel kan nemen
  • We zijn gespecialiseerd in grote groepen met meer dan 100 of 1000 personen tegelijkertijd. Ook kleine groepen natuurlijk mogelijk. En als je écht, echt, echt graag alleen wilt spelen, ach, dan doen we zelfs dat
  • Op een datum en tijdstip naar keuze, zoals tijdens de vrijdagmiddagborrel

Binnen 20 seconden de aanvraag gedaan en binnen 24 uur een passend advies in je mailbox of per telefoon. Zo makkelijk is het.
Neem contact op

Originele online teambuilding #coronaproof

Hiermee bedoelen wij de uitjes die je waarschijnlijk niet verwacht als je zoekt op online teambuilding. Wat dacht je van een Online Moordspel? Of de Online Hack Game, waarbij je samen hackers moet ontmaskeren. Of ga voor de koning der teambuildinggames: Quaranteambuilding. De meest hilarische quiz met allerlei doe-opdrachten, raadsels en audio- en videofragmenten. Geheel vanuit huis te spelen.

Natuurlijk hebben we ook de algemene teambuildingactiviteiten, zoals een pubquiz, bingo of een online escape game. Natuurlijk in Uitjesbazen-stijl, wees gerust! In stijl, met een kwinkslag en toch professioneel.

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

Trotser dan trots!

”We hebben een superleuke middag gehad. De escape room was een echte hersenkraker, voor mij was het te hoog gegrepen, maar er zijn groepjes die op eigen kracht zijn ontsnapt.”

Gemeente Rotterdam

Online escape game
Online teambuilding coronaproof

Image

”Dank voor alles! Iedereen vond het erg leuk en we hebben erg gelachen met elkaar. Leuke en originele opdrachten en dank ook voor de heldere uitleg! Alles ging perfect!!”

Schiphol Group

Quaranteambuilding
Online teambuilding coronaproof

Image

”We hebben het allemaal erg leuk gevonden. Ook de interactie met onze host was erg leuk.”

Lidl Nederland

Online Bingo
Online teambuilding coronaproof

Image

Veelgestelde vragen over online teambuilding

Online teambuilding via een stream: hoe werkt dat?

Wij presenteren het uitje via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we in overleg met jullie.

Tijdens de voorbereiding op het uitje testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Is de verbinding goed? Is het geluid goed? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen zij eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk en volledig coronaproof!

Met hoeveel personen kan online teambuilding gedaan worden?

Meestal gaat het om teams van ongeveer 5 personen. Dat geldt voor alle online uitjes, behalve het Online Moordspel. Die is gemaakt om te spelen met teams van 3 of 4 personen.

Heb je een voorkeur voor het aantal personen per team? Dan kunnen wij hier zeker rekening mee houden. Onze Office Bazen kunnen ook gericht advies geven over welk online uitje dan bij jullie past. Een grote groep wordt dus gemakkelijk in kleinere groepen gesplitst!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het online uitje wat jullie kiezen. De Online Bingo speelt iedereen individueel. Voor de Online Pubquiz geldt dat je deze zowel individueel als in teams kunt spelen.

De Quaranteambuilding, escape games en het Online Moordspel zijn speciaal ontwikkeld om in teams te spelen. Ieder speelt wel vanuit zijn eigen huis, maar via een online stream heeft het team onderling contact.