Online teambuilding

Dé leukste online teambuilding activiteiten van Nederland.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Teambuilding » Online Teambuilding

 

Online teambuilding op afstand

Ontspannen, samen lachen en serieus aan de slag. Dat is teambuilding. En het kan nog steeds, ook al werken jullie thuis. Wij hebben een ruim aanbod aan activiteiten voor online teambuilding. Online quizzen, virtuele bingo’s, online escape games én natuurlijk Quaranteambuilding: dé ultieme online teambuilding activiteit. Alle online uitjes zijn al vanaf €10 euro per persoon te boeken.

  • Keuze uit diverse online teambuilding uitjes, waarbij iedereen vanuit huis deel kan nemen.
  • We zijn gespecialiseerd in activiteiten voor grote groepen met meer dan 100 of 1.000 personen tegelijkertijd. Ook zijn kleinere groepen natuurlijk mogelijk. En als je écht, echt, echt graag alleen wil spelen.. Ach, dan doen we zelfs dat.
  • Op een datum en tijdstip naar keuze, zoals tijdens de vrijdagmiddagborrel.
Locatie
Categorie

Originele online teambuilding activiteiten

Hiermee bedoelen wij de uitjes die je waarschijnlijk niet verwacht als je zoekt op online teambuilding. Wat dacht je van een online moordspel? Of wat te denken van een online Hack Game, waarbij je samen met collega’s hackers moet ontmaskeren? Ga je voor de koning der teambuilding games: Quaranteambuilding? Dé meest hilarische quiz met allerlei doe-opdrachten, raadsels en audio- en videofragmenten. Geheel vanuit huis te spelen.

Natuurlijk hebben we ook de algemene teambuilding activiteiten, zoals een online pubquiz, een online bingo of een online escape game. Natuurlijk in Uitjesbazen-stijl, wees gerust. In stijl, met een kwinkslag en toch professioneel.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Hoe werkt online teambuilding via een stream?

Wij presenteren het uitje via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we in overleg met jullie. Tijdens de voorbereiding op het uitje testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Is de verbinding goed? Werkt het geluid? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen zij eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk en volledig coronaproof!

Met hoeveel personen kan een online activiteit gedaan worden?

Meestal gaat het om teams van ongeveer 5 personen. Dat geldt voor alle online uitjes, behalve het online moordspel. Dit spel is gemaakt om te spelen met teams van 3 of 4 personen.

Heb je een voorkeur voor het aantal personen per team? Dan kunnen wij hier zeker rekening mee houden. Onze Office Bazen kunnen ook gericht advies geven over welk online uitje dan bij jullie past. Een grote groep wordt dus gemakkelijk in kleinere groepen opgesplitst!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het online uitje wat jullie kiezen. De online bingo speelt iedereen individueel. Voor de online pubquiz geldt dat je deze zowel individueel als in teams kunt spelen.

De Quaranteambuilding, het online moordspel en onze escape games zijn speciaal ontwikkeld om in teams te spelen. Ieder speelt wel vanuit zijn eigen huis, maar via een online stream heeft het team onderling contact.

 

Recensies

”We hebben een superleuke middag gehad. De escape room was een echte hersenkraker, voor mij was het te hoog gegrepen, maar er zijn groepjes die op eigen kracht zijn ontsnapt.”

Gemeente Rotterdam
Online escape game
Online teambuilding

”Dank voor alles! Iedereen vond het erg leuk en we hebben erg gelachen met elkaar. Leuke en originele opdrachten en dank ook voor de heldere uitleg! Alles ging perfect!!”

Schiphol Group
Quaranteambuilding
Online teambuilding

”We hebben het allemaal erg leuk gevonden. Ook de interactie met onze host was erg leuk.”

Lidl Nederland
Online Bingo
Online teambuilding

Liever een online teambuilding activiteit op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773